BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  EKONOMİ

Ünlüler bu ilginç otele akın ediyor

Ormanın içinde bir cennet burası... Yazın aşırı sıcaklarının ardından hoş bir doğa havası almak için iyi bir tercih... Ünlülerin bir çoğu şimdi bu otelde dinleniyor...

Abone ol

Eylül ayının sonlarına yaklaştıkça, Türkiye'nin hemen her köşesindeki oteller yavaş yavaş boşalmaya başladı. Biri hariç.. Çok kısa süre önce kapılarını açan, Bolu'nun Karacasu beldesindeki, 150 dönüm orman içerisindeki Gazelle Resort & SPA, sonbahar ayına girilmesiyle beraber bir çok ünlünün tercihi oldu.

İlk olarak Gülben Ergen, Doğa Rutkay, Hakan Bilgin, Peker Açıkalın'ı misafir eden Gazelle, şimdi de  Mustafa Ceceli, Bengü,Tuğba Özay, Organizatör Ahmet Kunt Sağanak, Barbaros Yüksel, Ahmet Güneş'i ünlü konukları listesine yazdı.

OĞLU ATLAS'LA GELDİ

Gülben Ergen, oğlu Atlas ile birlikte Bolu'daki konserine çıkmadan önce Gazelle Resort'da günün yorgunluğunu attı ve hazırlıklarını burada tamamladı.

Doğa Rutkay, otele hayranlığını her fırsatta dile getirip, "Doğa, Doğa ile iç içe" diye espriler yaptı ve dinlendi.
 
Hakan Bilgin, Bolu eniştesi olarak Bolu 'daki bu güzel tesisten gurur duyduğunu her zaman dile getirdi.

Okan Karacan, atv turları yaparak Gazelle ormanında, doğayı yeniden keşfetti. Peker Açıkalın, kızı ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Türkiye'nin en farklı oteli olarak nam salan Gazelle Otel, özellikle son bahar ve kış ayları için dizayn edildi. Termal Havuzları, birbirinden farklı sauna ve buhar odaları, tuz, buz ve saman terapi odaları, odada hamam keyfi ve özel masaj salonları ile, ünlülerin yanı sıra kış tatili sevenlerin de büyük ilgilisini de çekiyor.