BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,59
ALTIN 2.386,60
HABER /  MAGAZİN

Ünlü şarkıcının pozları olay oldu!

Ünlü şarkıcı Rita Ora'nın magazin dergisi Elle'ye verdiği fotoğraflar ve yaptığı röportaj magazin basınında büyük yer aldı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü DJ Calvin Harris ile birlikte olan güzel şarkıcı Rita Ora, Elle adlı magazin dergisine verdiği pozlar ile olay yarattı.

Dünya'nın en iyi 10 DJ'inden biri olarak kabul edilen ünlü DJ Calvin Harris ile birlikte olan güzel şarkıcı Rita Ora, Elle adlı magazin dergisine verdiği fotoğraflar ve yaptığı açıklamalar ile gündeme oturdu. 23 yaşındaki genç şarkıcı üstsüz bir şekilde Elle'nin Mayıs kapağında yer alması olay oldu.

1.20140401140949.jpg

Ünlü şarkıcı üstsüz bir halde göğüs kafesindeki dövmeyi sergilerken güzel şarkıcı kusursuz vücudu ile büyük dikkat çekti. Verdiği fotoğraflar dışında yaptığı samimi açıklamalar ile de dikkat çeken ünlü şarkıcı Rita Ora Dj sevgilisi Calvin Harris'den önce aşk diye bir duyguyu yaşamadığını itiraf etti.

2.20140401141207.jpg

Calvin Harris ile olan ilişkileri hakkında açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Rita Ora; Sevgilisi Calvin Harris'de anlayamadığı bir çok etken olduğunu ve kendisine aşık olduğunu belirtti. İlk defa aşkın nasıl bir şey olduğunu Calvin Harris ile yaşadığını itiraf eden güzel şarkıcı, daha önce bu duygunun nasıl olduğunu kendisine sormadığını dahi açıklarken çöllerde tek başına gibi hissettiğini ileride nasıl olacağını bilediğinide belirtti.

3.20140401141431.jpg

Müzik kariyeri hakkındada samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Rita Ora iç çıkardığı albümünde daha çocuk olduğunu ve dürüst olmak gerekirse ne yaptığını hiç bilmediğini itiraf etti. İnsanları eğlendirmek için parti albümü gibi saçma bir albüm yaptığını itiraf eden ünlü şarkıcı yeni albümünde ise ne yaptığını bildiğini ve yaptığı iş sırasında insanlar kendileri eğlenirken onunda işini yaparken ne kadar eğlendiğini göreceklerini belirtti.