BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ünlü modelin yanındaki gizemli erkek kim?

Ünlü model Cara Delevingne dün sabah saatlerinde gizemli bir erkek ile kameralara yakalandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Victoria's Secret asi meleği Cara Delevingne dün sabah saatlerinde Londra'daki evinden gizemli bir erkek ile çıkarken yakalandı. 

Son dönemde düzenlenen Paris, Milano ve Londra Moda Haftalarının en çok aranan modeli ile ve podyum dünyasının ikon ismi Kate Moss tarafından veliahtı ilan edilen Cara Delevingne iş hayatı kadar özel hayatında da hızlı bir dönemden geçiyor. 

1.20140318093255.jpg 

21 yaşındaki ünlü model dün sabah saatlerinde Londra'daki evinden çıkarken yanında gizemli bir erkek ile kameralara yakalandı. Ünlü model herzamanki gibi spor giyim tarzı ile kameralar karşısına çıkarken güne başlamak için elinde 1 İce Tea şişesi ve dünya haritası desenli bir şapka ile kameralara yansıdı.

2.20140318093558.jpg

Kameralar tarafından fotoğrafları alınmaya başlandığında hemen birlikte görüntülenmemek için ayrılan ikili ayrı köşelere kaçarken ünlü model Cara Delevingne'nin kabarık saçları gözlerden kaçmadı.Ünlü model alışılmış siyah spor ayakkabıları, gri eşofmanımsı pantalonu ve deri ceketi ile kameralardan uzaklaşmaya çalışırken gizemli erkek ise gözden kayboldu. Ünlü modelin yanında bir erkek ile evden çıkarken görüntülenmesine oyuncu sevgilisi Michelle Rodriguez'in en yorum yapacağı merak ediliyor.