BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.432,87
HABER /  MAGAZİN

Ünlü modelin kızılderili selfiesi olay oldu!

Ünlü model Alessandra Ambrosio'nun instagram hesabından yayınladığı kızılderili fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Geçtiğimiz gün 33. yaş gününü kutlayan eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio'nın instagram selfieleri büyük ilgi gördü. 

Victoria's Secret'ın en ünlü modellerinden biri olan Brezilyalı Alessandra Ambrosio geçtiğimiz gün ailesi ve arkadaşları ile birlikte Los Angeles'da bir klüpte 33. yaş gününü kutladı. Los Angeles'da bulunan Oak Night Club'da eşi ailesi ve arkadaşları ile gecenin geç saatlerine kadar eğlenen ve doğum gününü kutlayan ünlü model instagram hesabından paylaştığı doğum günü selfieleri ile takipçilerinden büyük ilgi gördü.

3.20140411101126.jpg 

Oak Night Club'da sevdikleri ile gecenin geç saatlerine kadar eğlenen ünlü model klübe basın alınmadığı için görüntülenememişti. Fakat ünlü model gecenin eğlenceli fotoğraflarından bağzılarını instagram hesabından yayınlayarak magazin basını tarafından dikkat çekti. Yakın arkadaşları ile DJ kabininde çektirdiği fotoğraf ile geceye dahi ipuçları veren ünlü model giydiği siyah elbisesi ve 2 çocuk annesi olması karşı kusursuz fiziği ile dikkat çekti.

2.20140411101355.jpg

Gece klübünde eğlenmeye gitmeden önce ailesi ve arkadaşları ile Los Angeles'ın ünlü Japon restoranlarından birinde akşam yemeği yiyen Brezilyalı model Alessandra Ambrosio yakın arkadaşı Nick Hawk ve japon aşçılar ile çektirdiği fotoğraf ilede takipçilerinden binlerce beğeni topladı.

1.20140411101526.jpg

Ünlü modelin beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafı ise kızılderili şapkası ile çektiği fotoğraf oldu. Doğum gününün ertesi günün arkadaşları ve ailesi ile Los Angeles'da alışveriş turuna çıkan ünlü model Alessandra Ambrosio girdikleri magazanın birinde başına taktığı kızılderili şapkası ile takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Takipçileri tarafından yayınladığı fotoğraflar binin üzerinde beğeni toplarken binlerce hayranı ünlü modelin doğum gününü kutladı.