BIST 10.191
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.403,91
HABER /  MAGAZİN

Ünlü model formda kalma sırrı açıkladı!

Ünlü model Gisele Bündchen zayıf ve formda olmasının sırrını instagram hesabından yayınladığı fotoğraf ile açıkladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dünya'nın en çok kazanan modelleri sıralamasında başı çeken Alman asıllı Brezilyalı model Gisele Bündchen paylaştığı tatil fotoğrafları ile ilgi çekti. 

Ünlü model Gisele Bündchen diğer tüm modeller gibi aktif bir sosyal medya kullanıcısı olduğunu herfırsatta paylaşımları ile gösteriyor.Dünya'nın en çok kazanan modellerinin başında gelen ünlü model güzelliğini ve formda kalışının ipuçlarını veren bir fotoğrafı instagram hesabından yayınladı.

1.20140317094627.jpg

Brezilyalı model Gisele Bündchen takipçilerine doğum sonrası dahi kusursuz fiziğe sahip olmasının en büyük etkeni olan yoga ipucunu paylaştı. Ünlü model sahil kenarında güneş batarken yaptığı ensek hareket ile yakalanan fotoğrafını instagram hesabından paylaştı ve gün batımı yoga yazarak bayanlara formda kalmanın sırlarından birini verdi.

2.20140317094842.jpg

Ünlü model 2 çocuk sahibi olmasına rağmen kusursuz fiziği ile takipçilerinden binlerce beğeni ve övgü mesajı alırken formda kalmasının sırrını yoga olarak açıkladı.33 yaşındaki ünlü model ayrıca oğlu Benjamin ile sahilde çektiği selfie fotoğrafıda instagram hesabından paylaşarak hayranlarından yoğun beğeni topladı.

3.20140317095054.jpg

Ailecek yaptıkları haftasonu tatili sonrası magazin basını tarafından çekilen eşi Tom Brady ve küçük kızı Vivien ile olan fotoğrafıda instagram hesadından paylaşan güzel model fotoğrafın altına eşi ile ilgili aşk cümleleri kullanarak kendisine ne kadar aşık olduğunu kanıtlar nitelikteydi.