BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.412,72
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ünlü Klarnet Ustası'nın nağmeleri yürekleri ısıttı

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” konserlerinin son konuğu Ünlü Klarnet Ustası Hüsnü Şenlendirici idi.

Abone ol

Soğuk havaya rağmen Ataşehirli müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşti. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile birim müdürlerinin de izlediği konserde oldukça renkli ve neşeli anlar yaşandı.

Şenlendirici, birbirinden farklı tarzlarda icraa ettiği eserleriyle izleyicileri adeta büyüledi. Roman vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdikleri ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserde, izleyiciler yerlerinden kalkarak hareketli şarkılarla oynadılar. Şenlendirici sempatik tavırları, izleyicilerle kurduğu esprili diyolaglarla herkesin beğenisini topladı.

Seyirciler arasından küçük bir çocuğun klarnetiyle sahnede çalması ve Şenlendirici ile yaptığı esprili konuşma da yine izleyiciler tarafından bol bol alkışlandı.

Ünlü klarnet ustası, Ataşehirlilerle olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek: “Ataşehir'de bu benim ilk konserim. Ama umuyorum ki son olmayacak. Hepinize sonsuz teşekkür ederim” dedi. Konser, izleyicilerin ıslıkları ve alkışlarıyla coşku içinde sona erdi.