BIST 9.753
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,78
HABER /  DÜNYA

Ünlü kayakçının benzersiz deneyimi tık rekoru kırıyor

Ünlü kayakçı Bob Burnquist'in benzersiz deneyimi tıklanma rekorları kırıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Amerika'nın en ünlü kayakçılarından biri olan Bob Burnquist dünya üzerinde denenmemiş bir kaykay organizasyonu videosu ile görenleri şaşkına çevirdi. 

Amerika'nın önde gelen kayakçılarından biri olan Bob Burnquist, terra firma adlı bir şirket ile anlaşmalı olarak hayata geçirdiği kaykay projesi ile görenleri şaşkına çevirdi. California'nın en derin gölü olarak kabul edilen Tahoe Gölü'nde kaykay deneyimini yaşamak isteyen grup benzersiz bir çalışmaya imza attı.

2.20140319115006.jpg

Terra Firma ile ortak çalışmaları sonucu Amerika'nın en derin ve en büyük gölü olarak kabul edilen Tahoe Gölü'nün ortasında kaykay deneyimi yaşayarak bir ilke imza atmak isteyen Bob Burnquist, özel olarak dubalar ile tasarlanan kaykay platformu ile görenlere inanılmaz dakikalar yaşattı.

4.20140319115136.jpg

300 kişinin hummalı çalışması ile özel olarak tasarlanan dubalı rampayı özel bir tekne yardımı ile Tahoe Gölüne taşıyan Bob Burnquist, kameralar karşısında benzersiz deneyimini sergilemeye başladı. Ünlü kayakçı Bob Burnquist'in bu videosu Amerika'da milyonlarca izlenme rakamına uğraştı.

İşte Bob Burnquist Göl üzerinde kaykay deneyimi: