BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.431,63
HABER /  GÜNCEL

Ünlü flamenkocuyu arama çalışmaları sürüyor

Kadıköy’de bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçerken Kurbağalıdere’ye düşen ünlü flamenkocu Mehmet Ulvi Afşar’ı (74) arama çalışmalarına...

Abone ol

Kadıköy’de bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçerken Kurbağalıdere’ye düşen ünlü flamenkocu Mehmet Ulvi Afşar’ı (74) arama çalışmalarına bugün yeniden başlandı.
Cuma gecesi Kurbağalıdere’ye düşen flamenko müziğinin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Mehmet Ulvi Afşar’ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları dördüncü gününe girdi. Aramalarda şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Kurbağalıdere’ye gelen AFAD ekipleri, araştırmalarını sonar cihazları ile sürdürürken, ekipler tüm dereyi cihazla taramayı sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İstanbul 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oksal Erev, “85’nci saate girdik. Hala bulunamadı. Şuanda İstanbul AFAD Sivil Savunma ekipleri 3 boyutlu sonar cihazları ile arama yapıyorlar. Yani buranın dibini tarıyorlar. Özellikle bulunduğumuz yerin altına sıkışma olasılığını düşünüyoruz. Onların altına da sonarla bakılıyor ve aynı zamanda buraya balık adamlar girecek. Havanın değişmesi durumunda, poyraza çevirmesi durumunda tabii ki denize çıkma durumu da var. Öyle bir durum olursa en az bir 10 gün kadar yüzeye çıkmaz. Burada bir şeyle karşılaşmazsak denizde aramalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Derede yapılan aramalardan sonra bir sonuç alınamaması durumunda arama çalışmalarının denizde devam edeceği bildirildi.
(İHA)