BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ünlü çiftin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Mila Kunis ve Ashton Kutcher çiftinin doğacak bebekleri hakkında çıkan iddia gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Hamile olan ünlü oyuncu Mila Kunis'in bebeğinin bir magazin dergisinde cinsiyetinin açıklanması gündeme bomba gibi düştü. 

Ashton Kutcher ve Mila Kunis çifti ilk bebeklerini beklerken ünlü çiftin birkaç hafta önce hamilelik müjdesini açıklamaları magazin basınına bomba gibi düştü. Amerikan magazin dergisi US Weekly'nin yer verdiği haberlerde Ashton Kutcher ve Mila Kunis'e yakın kaynakların iddialarına göre ünlü çiftin bebeğinin cinsinin belli olduğu haberi magazin basınına bomba gibi düştü.

1.20140417094152.jpg

Magazin basınında yer alan haberlere göre ünlü çifte yakın olan kaynakların Ashton Kutcher ve Mila Kunis'in ilk bebeklerinin kız olacağı yönünde bir iddia ortaya atmış olması gündemde büyük yer kapladı. Yine yakın çifte yakın bir kaynağın iddialarına göre ünlü oyuncu Mila Kunis'in hamile olmaktan ve kilo almaktan dolayı hiç mutlu olmadığı ve spor yaparak alcağı kiloları minimuma indirmeye çalıştığı belirtildi.

2.20140417094428.jpg

Ünlü aktris Mila Kunis'in formunu korumak için yoga, dans ve meditasyon yaptığı fiziksel ve mental sağlığını korumaya çalıştığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'da görüntülenen ünlü çift şehirdeki bir yoga salonundan çıkarken kameralara yakalanmışlardı. Ünlü çift ve bebekleri hakkında çıkan iddialar gündeme bomba gibi düşerken Mila Kunis ve Ashton Kutcher'dan konu hakkında gelecek açıklama merak konusu oldu.