BIST 10.199
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.404,47
HABER /  MAGAZİN

Ünlü çift ikinci kez nikah kıyacak

Şiddetli geçimsiz nedeniyle evliliklerini bitiren ünlü çift ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyo.

Abone ol

Nisan'da boşanan Hande Demir- Erdinç Acar çifti, Şubat ayında ikinci kez evleniyor. Hande Demir'in gelinlik giymeyeceği düğüne sadece 60 kişi davetli!

DÜĞÜN LAS VEGAS'TAYDI

AĞUSTOS 2006: Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar'la, işadamı Teoman Demir'in kızı Hande Demir, Las Vegas'ta evlendi.
NİSAN 2010: Aslan adında bir oğulları olan çift, 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle dava açtı. Hakim, çifti Üsküdar Aile Mahkemesi'nde tek celsede boşadı.

BAYRAMDA BARIŞTILAR

AĞUSTOS 2010: Acar; Bodrum'da sunucu Ece Erken'in adını lazerle dağa yazdırıp aşkını ilan etti. 26 bin Euro'luk saatini jest yaparak denize attı.
EYLÜL 2010: Ramazan Bayramı'nda barışan çift, yeniden aynı evi paylaşmaya başladı. Şubat ayında da tekrar nikah kıyma kararı aldılar.

İKİNCİ KEZ EVLENİYORLAR!

2006'da Las Vegas'ta evlenen Erdinç Acar ile Hande Demir, 29 Nisan'da Üsküdar Aile Mahkemesi'nde tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından Acar, Bodrum'da adını lazerle dağlara yazdırttığı, uğruna 26 bin Euro'luk Rolex'ini denize attığı Ece Erken'le kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Demir, bu ilişkiyi "Ece, Erdinç'in boş anına geldi" diyerek ciddiye almasa da, her fırsatta Acar ile barışmasının imkansız olduğunu söylüyordu. Ancak Eylül ortasında ettiği bu büyük lafları unutup Acar ile barışmıştı. Etiler Maya Residences'ta kiraladığı bekar evini kapatıp aylar önce çıktığı Acarkent'teki koca evine de geri dönmüştü. Tekrar denemeye karar veren çiftle ilgili çok güzel bir haber öğrendim. Ex eşler, ikinci kez nikah masasına oturmaya karar vermiş.

NİKAH ŞUBAT'TA

Bayram tatilini evlendikleri Las Vegas'ta, ardından da New York'ta geçiren çift, Şubat ayında nikah masasına oturacaklarmış. Öğrendiğime göre tarih henüz netleşmese de, sadece çok yakın 50-60 dostlarını davet etmeyi planlayan çiftin ikinci nikah töreni İstanbul'da olacakmış. Boşandıklarında çocukları Aslan'ın etkilenmemesi için büyük çaba sarf eden çift, hem çocukları hem de kendileri için umarım bir daha ayrılık yaşamaz...