BIST 10.806
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.429,38
HABER /  DÜNYA

Ünlü ailede aldatma skandalı!

Mandela’nın milletvekili torunu Mandla, kardeşinden çocuk sahibi olan karısını evden kovdu

Abone ol

Güney Afrika’daki ırkçılık sorununu barışçıl şekilde çözerek ülkenin demokratikleşmesini sağlayan efsanevi lider Nelson Mandela 94 yaşında hayatının skandalıyla sarsıldı.

Mandela’nın 38 yaşındaki milletvekili torunu Mandla Mandela, erkek kardeşlerinden biriyle ilişki yaşadığını öğrendiği karısı Nkosikazi Nobubele Mandela’yı evden kovdu. Mandela’nın torunu Güney Afrika’da günün konusu olan iddiayı bir açıklama yaparak itiraf etti.

"BEBEK KARDEŞİMDEN"

Mandla Mandela tarafından yapılan açıklamada “Mandela Ailesi eşim Nkosikazi Nobubele Mandela’yı, erkek kardeşlerimden biriyle ilişki yaşadığının öğrenilmesinin ardından baba evine gönderdi. Bu ilişkinin 2011 yılında bir çocuğun doğumuyla sonuçlandığı iddiasını da teyit ediyorum. Krizin temelinde erkek kardeşimin olması daha fazla acı çekmemize neden oldu” denildi.

İKİNCİ EŞİYDİ

Kabilesi tarafından Mandela’nın temsilcisi olarak görülen Mandla Mandela’nın adı daha önce de yolsuzluklarla ilgili skandallarda anılmıştı. Mandla Mandela, Güney Afrika’nın en popüler ailesinin temsilcisi olarak görülüyor.

Torun Mandela, evden kovduğu Nkosikazi’yle 2010’da evlenmişti. Nelson Mandela, Nkosikazi’nin yasak ilişki sonucu 2011’de doğurduğu bebeğe Qheya ismini vermişti.