BIST 10.175
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.405,45
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli genç kız intihar etti

İzmir'de, Yaşar Üniversitesi öğrencisi genç kız, intihar etti. Ağır yaralanan kız kurtarılamadı...

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Bayraklı ilçesi Özkanlar semtindeki bir apartmanın 5. katındaki evlerinin balkonuna çıkan Pelin Ö. (21), kendini boşluğa bıraktı.

Ağır yaralanan genç kız, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaşar Üniversitesinde 2. sınıfta okuduğu bildirilen genç kız, kurtarılamadı.

Üniversitede yüzde 50 burslu okuduğu bildirilen Pelin Ö'nün öğretmen olmak istediği, ancak öğretmenlik formasyonu alabilmek için gerekli olan 2.50 not ortalamasını sağlayamadığı, okuldaki not ortalamasının 2.41 olduğu öğrenildi.

 Hastanede kızlarının ölüm haberini alan Mustafa-Münire Ö. çifti ile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü de Pelin Ö'nün ölümü nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda, ''Üniversitemize yüzde 50 ÖSYM başarı bursu kazanarak iki yıl önce gelen ve not ortalamasını yüksek tutarak bu başarısını sürdüren, sosyal sorumluluk projelerinde de gönüllü olarak görev üstlenerek, çevresine her zaman örnek olan öğrencimizi yitirmenin acısını yaşıyoruz.

Kederli ailesine, yakınlarına ve Yaşar Üniversitesi camiasına başsağlığı, yaşamını yitiren değerli öğrencimize Allah'tan rahmet diliyoruz''denildi