BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Üniversite öğrencilerinin kar topu savaşı

Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi öğrencileri, vizeler sonrası stres atmak için sosyal medya üzerinde topl...

Abone ol

Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi öğrencileri, vizeler sonrası stres atmak için sosyal medya üzerinde toplanarak kartopu savaşıyla çılgınca eğlendi. Yüzlerce öğrenci kartopu savaşı yaparak gönüllerince karın keyfini yaşadı.
Ata Üni İletişim Fakültesi Odak Fotoğrafçılık Kulübü öncülüğünde sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden organize olarak Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Bilim ve Gençlik Anıtı önünde toplanan yüzlerce öğrenci, “Kartopu savaşı” etkinliği düzenlediler. Sınav stresini atmak için biraraya gelen öğrenciler kartopu savaşı yaparak çılgınca eğlendiler. Uzun süre kartopu savaşına tutuşan öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.
Soğuk havaya aldırış etmeden birbirlerine kartopu fırlatan ve karlar üzerinde yuvarlayan öğrenciler doyasıya eğlendiler.
Ata Üni İletişim Fakültesi Odak Fotoğrafçılık Kulübü üyesi öğrenciler Ahmet Erdem ve Yusuf Baş, “Erzurum soğuk ve kışı uzun süren bir ilimiz. Bugün bu etkinlik çok güzel oldu. Kartopu savaşı ile karın keyfini yaşadık. Kulüp olarak bu sene Kartopu savaşı etkinliğimizin birincisini düzenledik ve geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” dediler.
Bu tür organizasyonların süreklilik haline getirilmesini isteyen öğrenciler ise, “Çok güzel odu. Çok mutlu olduk. Kartopu savaşı hepimizi çılgınca eğlendirdi. Katılan herkese teşekkür ederiz. Erzurum’un karını yansıtan bir güzellik oldu.” diye konuştular.
Öte yandan, kartopu savaşında zaman zaman da gazeteciler de kartoplarının hedefi oldu.
(İHA)