BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Ünal Silver kimdir Diriliş Ertuğrul'daki rolu ne şimdiden olay

Ünal Silver kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları bugün araştırılıyor. Diriliş Ertuğrul dizisine transfer olan Ünal Silver dizide Umur Bey karakterine hayat verecek. Diriliş Ertuğrul yayın günü hakkında net bi tarih yok fakat dizinin yeni sezonun kasım ayında başlaması bekleniyor.

Abone ol

Ünal Silver kimdir, kaç yaşında ve Diriliş dizisinde hangi karakteri oynayacak, rolü ne soruları merak konusu oldu. Kasım ayının ilk haftası yeni sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan diziye yeni oyuncular transfer oldu, bunlardan biri de usta oyuncu Ünal Silver oldu. Ünal Silver Diriliş Ertuğrul dizisinde Umur Bey karakterine hayat verecek. Son haberi sosyal medya hesabından duyuran Ünal Silver, dizi hakkında ipuçları da verdi. 

HANDE SORAL DA KADRODA: Geçtiğimiz haftalarda TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile Diriliş Ertuğrul dizisinin geleceği hakkında konuşan Vatan Gazetesi Yazarı Oya Doğan, yazısında dizi hakkında önemli detaylara yer vermişti. 'Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak.' açıklamasında bulunan Zeydan, Hande Soral müjdesi vermiş ve güzel oyuncunun rolü hakkında bilgilendirmişti.

BİR YENİ İSİM DAHA: Osman Bey döneminin başlayacağı ve yeni baş rolü Burak Özçivit’in canlandıracağı haberleri dizinin hayranlarını daha da heyecanlandırdırdı. Son gelen habere göre bir usta isim daha Diriliş Kadrısuna katıldı.

ÜNAL SİLVER KİMDİR: Diriliş Ertuğrul’da Umur Bey karakterine hayat verecek olan Ünal Silver, 16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward rolünü oynadı. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Gönülçelen dizisinde Burhan rolünü, Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney Dizisinde Atilla Sinaner karakterini canlandırdı. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim İçin Üzülme'' adlı dizide rol aldı.

Ünal Silver'ın bir oğlu ve Şefika Natalie Gümüş adında Köln'de yaşayan pedagog bir kızı vardır.