BIST 10.012
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.437,61
HABER /  DÜNYA

Ünal Aysal’ın Terim açıklaması güldürdü

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın Fatih Terim’le ilgili sözleri, gülüşmelere neden oldu.<br/>Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, L...

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın Fatih Terim’le ilgili sözleri, gülüşmelere neden oldu.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Londra’da düzenlenen ’Futbolun Liderleri’ zirvesinde konuştu.
Bu yıl Londra’da düzenlenen konferansta Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ile birlikte katılan Ünal Aysal, soru-cevap şeklinde gerçekleşen açık oturumda Terim’in takımdan ayrılmasından, UEFA’daki gelir dağılımına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
Takımda sert değişiklikler ve reformlar yaptıklarını kaydeden Aysal, "Bir şeyler kötü gittiğinde, sadece bir kişiyi ya da bir kurumu suçlayamazsın. Bu yüzden şiddetli değişiklikler yaptım. Avantajım futboldan gelmiyorum. Bazı hatalar yapabilirim, ancak yapmamaya çalışıyorum. Takımda sert değişiklikler yaptık. Takımı tamamen değiştirdik. Profesyonellerin yüzde 65’den fazlasını değiştirdik. Sonra 2 Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşadık. Geçen sene de Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final yaşadık. 2 sene sonunda teknik direktörümüzü değiştirdik. Terim, çok iyi bir menajerdi ve ona sahip olduğumuz için çok gururluyduk. Türkiye’de bu çok olağan bir şey. Galatasaray tarihinde bu tarz değişiklikler var. Bu ilk değil. Bu sefer çok başarılıydı. Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım için onu düşündü. Biz de onun gitmesine onay verdik" ifadelerini kullandı.
Bu açıklama, salonda gülüşmeler neden oldu.
(İHA)