BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.434,30
HABER /  GÜNCEL

Ünal Aysal ısrarla 'O'nu takıma istiyor!

Galatasaray'ın devre arasında izleyeceği transfer politikası belli oldu.

Abone ol

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Başkan Ünal Aysal, Reyes’in tam aradıkları 10 numara olduğunu tekrarladı. Sarı-kırmızılılar, genç bir golcünün yanı sıra sol bek almak istiyor.

Sarı-kırmızılı yönetim kurulunun önceki gün yaptığı toplantının ardından ekibiyle beraber Sarıyer’de bir balıkçıda yemek yiyen Başkan Ünal Aysal, A’dan Z’ye Ocak ayındaki planlarını dile getirdi. Başkan Aysal, yönetici Necati Demirkol’un verdiği yemekte, ara transfer döneminde 3 oyuncu takviyesinin şart olduğunu belirtirken, Atletico Madrid’li Reyes konusunda umutlu konuştu.

"BERBATOV'U İSTEMİYORUM"

Milliyet'in haberine göre, Reyes’i tam aradıkları 10 numara olarak tanımlayan Ünal Aysal, transfer politikalarını şöyle açıkladı: "Sıfırdan bir takım kurduk. Böyle bir takıma devre arasında transfer yapmak risk ama tabii ki teknik direktörle danışmadan karar alamayız. Devre arasında 1-2 transfere karşıyım ancak oyuncu alabiliriz. Sol bek ve 10 numaranın yanı sıra santrfor alabiliriz. Sakatlık olursa ikinci bir santrfora ihtiyacımız olabilir. Reyes iyi bir oyuncu. Galatasaray’da iyi iş yapar. Ujfalusi ile birlikte almayı düşünmüştük. Yıldız transferden yana değilim. Galatasaray’ın geleceğini düşünerek transfer yapmalıyız. Berbatov buna uygun isim gibi görünmüyor. İnsanlar yaptığım beyaz tenli, yakışıklı benzetmesinden yola çıkarak Berbatov ve Pavlyuchenko isimlerini yazıyorlar. Oysa ben genç bir golcü istiyorum."