BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Ümitsiz vaka Nuri Şahin

En son 20 Ekim'deki Ponferradina maçında forma giymiş bir gol atmış ve bir gole de asistlik yapmıştı.

Abone ol

As Gazetesi'nde Real Madrid'in sahada en az forma giyen oyuncu olarak bahsettiği Şahin'in toplamda sahada 364 dakika yer aldığını bunun da Madrid potansiyelinin sadece %9,6'sını oluşturduğu yazıldı.

Nuri Şahin'in tam 86 gündür Mourinho'nun kadrosunda yer almadığına, en son 20 Ekim'deki Ponferradina maçında forma giyip bir gol atmış ve bir gole de asistlik yapmış olduğuna dikkat çekildi.

CSKA maçı sonrası Şahin'le ilgili sorulara Portekizli antrenör Mourinho "Nuri'ye sadece cesaret veriyoruz, şimdilik dakika vermemiz mümkün değil" şeklinde yanıt verdi.

Haberde Mourinho'nun açıklamasına karşılık Şahin "6 Kasım'dan bu yana Şahin, Real Madrid'in 26 maçının sadece 5'inde forma giyebildi. Ve tüm bu hareketsiz geçen döneme rağmen Slovakya'ya karşı Türk Milli takımına çağırıldı ve 85 dakika boyunca iyi ve başarılı bir oyun çıkardı" şeklinde savunuldu.

Abdullah Avcı'nın Şahin'e olan inancına dikkat çeken gazete, Avcı'nın "Şahin Madrid'te iyi bir rol edinmeden sezonu tamamlayacak, şu an kendisine şans verilmiyor" açıklamasına dikkat çekildi.