BIST 10.806
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.429,38
HABER /  SPOR

Ümit Milliler hazırlığa başladı

Ümit Milli Takım, bugün toplandı ve hazırlıklar için Antalya'ya gitti.

Abone ol

Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası elemeleri kapsamında 10 ve 14 Ekim tarihlerinde Belarus ile iki play-off karşılaşması yapacak Ümit Milli Takım, bugün toplandı ve hazırlıklar için Antalya'ya gitti.

Ümit milliler, Polat Renaissance Otel'de bir araya gelirken, daha sonra uçakla Antalya'ya gitti. Spor Otel Mardan'da konaklayacak milliler, hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek. Milliler, 10 Ekim'de Antalya'da yapılacak ilk maçın ardından, rövanş maçı için 12 Ekim Pazar günü Belarus'un başkenti Minsk'e gidecek. Ümit Milli Takım, 14 Ekim'deki karşılaşmanın ardından Türkiye'ye dönecek.

Teknik direktörlüğünü Hami Mandıralı'nın yaptığı Ümit Milli Futbol Takımı'nda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Ufuk Ceylan (Manisaspor), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)

Savunma: Ahmet Arı (Gaziantepspor), Serkan Kurtuluş, Alparslan Erdem (Galatasaray), Muhammet Aykut Demir (Excelsıor), Eren Güngör (Kayserispor), Emre Özkan (Beşiktaş), Orhan Şam (Hacettepe), Ferhat Öztorun (Manisaspor)

Orta Saha: Barış Memiş (Trabzonspor), Serdar Özkan, Aydın Karabulut (Beşiktaş), Abdullah Durak, Umut Koçin (Kayserispor), Mehmet Güven (Galatasaray), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Jem Paul Karacan (Readıng)

Forvet: Mehmet Batdal (Bucaspor), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Sercan Yıldırım (Bursaspor)