BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Uluçtan flaş transfer iddiası

Hıncal Uluç, derbiyi hediye ettiğini savunduğu Denizli'ye yüklendi. Uluç Fenerbahçe ile ilgili tespitleri hayli ilginç

Abone ol

Bir NTV klasiği olan 90 Dakika programında açıklamalarda bulunan Hıncal Uluç, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin geçtiğimiz hafta sonu yapılan derbi maçı Fenerbahçe'ye hediye ettiğini söyledi.

Hıncal Uluç, 90 dakika programında haftanın öne çıkan olaylarını değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin derbi maçı Fenerbahçe'ye hediye ettiğini ifade eden Uluç, bu karşılaşmanın ligin dönüm maçı olduğunu iddia etti.

FLAŞ TRANSFERLER YAPACAKLAR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ara dönemde çok önemli transferler yapacağını vurgulayan Uluç, ikinci yarıda sarı-lacivertlileri yenmenin çok zor olacağını vurguladı. Uluç, bu yüzden de Beşiktaş'ın ezeli rakibine çok önemli bir 3 puan hediye ettiğini söyledi.

Beşiktaş'ın hücumu düşünmediği ve oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışmadığı için Fenerbahçe'ye 3 puanı hediye ettiğinin altını çizen Uluç, Mustafa Denizli'nin maçtan önce yaptığı açıklamalarda Kadıköy'e kazanmak için gideceklerini söylediğini; fakat sahaya savunma ağırlıklı bir kadroyla çıktığını ifade etti.

Maç içinde Beşiktaş 2-1 gerideyken siyah-beyazlıların oyuna hiçbir müdahale yapmadığını dile getiren Uluç, Fenerbahçe'nin ise Josico'yu oyuna alarak savunmaya çekildiğini, ancak Denizli'nin bu noktada dahi Holosko'yu oyuna almaya cesaret edemediğini söyledi. Mustafa Denizli'nin olabilecek en korkak maçı oynadığını vurgulayan Uluç, tecrübeli teknik adamın eski özelliklerini kaybettiğini dile getirdi.

Maçın 41. dakikasında Cisse'nin oyundan atılmasının maçın sonuca doğrudan etki etmediğini düşündüğünü ifade eden Uluç, siyah-beyazlıların sahada eksik kalmadan önce de 2-1 geride olduğunu ve savunmaya çekildiği için bu maçta etkisiz kaldığını belirtti.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Güiza'nın son vuruşlarda başarılı olamadığının altını çizen Uluç, İspanyol oyuncunun fırsatları değerlendiremediği için sarı-lacivertlilerin Beşiktaş maçını farklı kazanamadığını söyledi. Uluç ayrıca, Aragones'in standart düzeniyle derbilerde önüne gelen daveti geri çevirmediğini vurguladı.