BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Uluç, Ata Demirer'i savundu

Ünlü şovmen Ata Demirer'in yargısız infaza uğratıldığını öne süren ünlü gazeteci Hıncal Uluç, hadisenin arkaplanını tartışmaya açtı.

Abone ol

Canlı yayında yaptığı bir gafın ardından tepki seliyle karşılaşan ünlü şovmen Ata Demirer'e Radikal Gazetesi yazarı Nur Çintay'ın ardından bir destek de Hıncal Uluç'tan geldi. Uluç, başlıklı yazısında benzer bir olayın kendi başına gelmesi halinde tavrının farklı olmayacağını söyledi:

- Nerdeyse sabaha karşı yayınlanan bir programda, beş on kişinin farkına varıp varmadığı bir gafı medya, Bursa'daki sağır sultana da duyurunca,
Ata Demirer için bir infaz kampanyası başlatıldı. Neyse ki Tuğçe Baran başı çekti de, öncelikle kadın yazarlar, Ata'yı savunmaya başladılar.
Ben izlemedim. Tuğçe diyor ki..

"Soru öyle bir eda ile soruldu ki.." Yani canlı yayına bağlanan genç kız "Sevgilin var mı, yoksa o biçim misin" der gibi çıkınca, Ata'nın tepesi atmış.

Ben olsam benim de atardı. Atıyor da.
25 kuruş verip Sabah aldıkları için kendilerinde beni aşağılama hakkı görenlere ayni üslupla yanıt veriyorum.

Bir yazara, adam gibi yazmayı öğrenmeleri gerek.. Ben fikrimi açıklıyorum. Onlar da fikirlerini açıklayacaklar. Adam gibi..
Sövene ben de söverim. Aşağılayanı, ben de aşağılarım.. Herkes layık olduğu muameleyi görecektir, benden. Görüyor da.. Şaşırıp kızanlar, önce bana yazdıklarını okuyup, kendi üsluplarına baksınlar.

Yazı: Hıncal Uluç
Kaynak: