BIST 10.742
DOLAR 32,24
EURO 34,95
ALTIN 2.425,96
HABER /  GÜNCEL

Ülkücü Ozan Arifin acı günü

Sanatçı Ozan Arif Şirin'in Samsun'da yaşayan ve dün vefat eden babası Mehmet Şirin toprağa verildi.

Abone ol

Sanatçı Ozan Arif Şirin'in Samsun'da yaşayan ve dün vefat eden babası Mehmet Şirin toprağa verildi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir süredir kanser tedavisi gören Ozan Arif Şirin'in babası ve Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Yaşar Çepni'nin kayınpederi Mehmet Şirin (80) dün vefat etmişti.
Mehmet Şirin, bugün öğlen namazını müteakip Samsun Büyükcami'de kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı aile kabristanlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kılınan cenaze namazı öncesi Ozan Arif ve erkek kardeşleri İsmail ve Muammer Şirin bir an olsun babalarının tabutunun başından ayrılmadı. Üç kardeş birlikte taziyeleri kabul etti.

Karadenizli ünlü sanatçı İsmail Türüt, Ozan Arif'i acılı gününde yalnız bırakmadı. Sözlerini Ozan Arif'in yazdığı 'plan yapmayın plan' isimli türkü ile tartışılan Türüt, üzüntüsünü dile getirerek, "Arif hocanın babası hepimizin babası sayılır. Üzüntümüz sonsuzdur." dedi.
Ozan Arif'in de kendi babasının cenazesine katılmak için yurt dışından geldiğini ve bunu hiç unutamadığını hatırlatan Türüt, "Onun için hocamın acı gününde yanında olmak, onun üzüntüsünü paylaşmak için geldim. Böyle günlerde onu yalnız bırakamam. Hepimizin sonu ölüm. İnşallah Allah cennetine koyar." açıklamasında bulundu.