BIST 10.471
DOLAR 32,83
EURO 35,24
ALTIN 2.447,28
HABER /  GÜNCEL

Bu evden tam 5 ceset çıktı!

Kocası hacda, çocukları düğündeydi. O da evde torunlarıyla kalmıştı. Akşam üşümesinler diye sobayı yaktı. Sabah hiçbiri uyanmadı!

Abone ol

Ümraniye Esenşehir Mahallesi'nde aynı aileden 5 kişi sobadan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Ümraniye’de bir kadın ile 4 torunu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Kadının kocası hacda, çocukları ise düğün için şehirdışındaydı.

Sabah kapının açılmamasından şüphelenen, Kepkin ailesinin büyük oğlu ve komşular, 3 katlı bir binanın giriş katında bulunan dairenin kapısını kırdı.

4 TORUNUYLA BİRLİKTE ÖLDÜ

Vahide Kepkin (54) ile torunları Sevda Kepkin (15), Nihat Kepkin (8), Abdullah Kepkin (10) ve Mahsun Kepkin’in (8) aynı odada hareketsiz yattıklarını gören yakınları, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından, Vahide Kepkin ile oğlunun 3, kızının da bir çocuğunun, ısınmak amacıyla kullanılan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklenerek öldükleri anlaşıldı. Vahide Kepkin ile 4 torununun cesetleri, yapılan incelemelerin ardından Sancaktepe Özel İstanbul Bölge Hastanesi morguna kaldırıldı.



Bu arada, Sevda, Nihat ve Abdullah’ın annesi Meysel ve babası Nezir Kepkin ile Mahsun Kepkin’in annesi Çiçek Kepkin ve babası Cem Gerçek’in bir düğüne katılmak üzere Siirt’e gittikleri öğrenildi.