BIST 10.275
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.407,67
HABER /  GÜNCEL

Ülkücü başkana kurşun yağmuru

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde iki şahıs birbirlerine silahla ateş etti. Olay, dün gece Akyazı ilçesinde meydana geldi.

Abone ol

İddiaya göre, Talip Akçay (31), dün gece saat 22:30 sıralarında tek başına caddede yürüdüğü sırada yanına otomobil ile yaklaşan Tarık Ekinci (28) ateş etmeye başladı.

Bunun üzerine Talip Akçay da silahını çekerek karşılık verdi. Sokak ortasında gerçekleşen silahlı çatışmada, Talip Akçay ve Tarık Ekinci ağır yaralandı.

Olayda yaralanan iki şahıs, polis ekiplerinin haber vermesiyle 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Akyazı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan müdahale sonrasında Tarık Ekinci hayatını kaybederken, Talip Akçay da ağır yaralı kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

AKYAZI ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANIYDI

Polis tarafından olay yerinde yapılan incelemede, 13 adet boş kovan ile iki adet dolu çekirdek ele geçirildi.

Olayda hayatını kaybeden Talip Akçay'ın Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı ve halen özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtildi. Tarık Ekinci'nin ise bir lahmacun fırınında işçi olduğu anlaşıldı. Olayın siyasi bir yönü olmadığı eski bir husumete dayandığı öğrenildi.

Polis, olaya karıştıkları iddia edilen çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Çevik kuvvet polisleri çevrede güvenlik önlemi aldı.