BIST 10.694
DOLAR 32,22
EURO 34,93
ALTIN 2.427,78
HABER /  SPOR

UEFAda sürpriz sonuçlar

UEFA Kupası'nda çeyrek final 1. maçları bu gece oynanan 4 karşılaşma ile tamamlandı.

Abone ol

UEFA Kupası'nın sürpriz takımlarından Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya, çeyrek final ilk maçında, sahasında Alman temsilcisi Schalke 04'e 3-1 mağlup olurken, Schalke 04, kupada yarı finale yükselebilmek için büyük bir avantaj yakaladı. Karşılaşmada Schalke 04'e galibiyeti getiren golleri, 48. dakikada Varela, 69. dakikada Lincoln ve 79. dakikada Asamoah kaydederken, Levski Sofya'nın tek golünü 6. dakikada Borimirov attı. Bu arada Levski Sofya'dan Bardon, 35. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

UEFA Kupası çeyrek finalinde 2 Rumen takımını karşı karşıya getiren mücadelede ise Rapid Bükreş, sahasında Steaua Bükreş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Steaua Bükreş, 5. dakikada Nicolita'nın attığı golle 1-0 öne geçerken, Rapid Bükreş bu gole 50. dakikada eski Fenerbahçeli futbolcu Viorel Moldovan ile yanıt verdi.

Gecenin bir diğer önemli maçında ise İsviçre temsilcisi Basel, sahasında İngiliz temsilcisi Middlesbrough'u 2-0 mağlup ederek yarı final için önemli bir avantaj yakaladı. Basel'e Middlesbrough karşısında galibiyeti getiren golleri 43. dakikada Delgado ve 45+1. dakikada Degen kaydetti.

Kupadaki İspanyol temsilcisi Sevilla da, sahasında oynadığı maçta Rus temsilcisi Zenit'i 4-1 mağlup ederek, rövanş maçı öncesi tur için büyük bir avantaj sağladı.

Öte yandan, UEFA Kupası'nda çeyrek final rövanş karşılaşmaları 6 Nisan tarihinde oynanacak.