BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Uçaktaki kavga asparagas mı?

Galatasaray kafilesinin bulunduğu uçakta Necati'nin bazı taraftarlarla kavga ettiği iddia edildi. Bize gelen mail olayın öyle olmadığı yönünde.

Abone ol

Galatasaray, birçok eksik ile gittiği Konyaspor deplasmanından, genç yeteneği Aydın ile son saniye golü bulup bayram havası yaşadı. Herkesin yüzünün güldüğü akşamda, dönüş yolunda yaşandığı iddia edilen uçaktaki yumruk hadisesi bu sevince gölge düşürdü.

Ama gerçekte dönüş yolunda uçaktaki bu olaylar anlatıldığı gibi mi yaşanmıştı. İnternetspor.com okurumuz, uçakta yaşanılan bu arbedeye tanıklık yaptı. Ve olayların hiçte Galatasaraylı oyuncuların anlattığı gibi gelişmediği iddia etti.

İşte önce okurumuz tamamen aspar dediği uçaktaki kavga hadisesinin Galatasaraylıların ağzından basına yansıyan şekli:

Haber bültenlerine yansıyan, iddialara göre uçakta taraftarlar Necati'ye yumruk atıp üstüne saldırdı. Yaşandığı iddia edilen olayın şu şekilde geliştiği belirtildi:

Sarı-kırmızılı takım, havalimanında büyük tatsızlık yaşadı. Galatasaray kafilesi, THY'nin 22.10'da kalkması gereken tarifeli Konya-İstanbul uçağına, taraftar ve medya ordusu ile birlikte bindi.

Ancak futbolcuların olduğu ön bölüme 2-3 taraftarın gitmesinden kısa süre sonra Necati, "Sen kim oluyorsun da, bana yumruk atıyorsun" diye bağırmaya başladı. Golcü oyuncunun bu tepkisi üzerine uçak karıştı, sinirlenen Hasan Şaş taraftarların üzerine koşmaya başladı.

Ancak araya girenler yumruklaşmayı önledi ve taraftarları arka bölüme yolladı. Olay üzerine hava limanı polisi de uçağa girdi. Gerets, yardımcısı Erdal Keser, Kaptan Hakan Şükür ve Menajer Bülent Tulun, güvenlik güçleriyle görüşerek, futbolculara fiili saldırı olduğunu söylediler, taraftarların indirilmesini istediler. Belçikalı hoca, "Ya onlar uçaktan inecek, ya da biz" çıkışını yaparken, taraftarlar aralarında kavga etmeye başladılar.

İşte, Galatasaray cephesinden olayın bu şekilde geliştiği iddia edilirken, İnternetspor.com okuru bir taraftarımız, şahit olduğu olayların hiçte öyle gelişmediğini söylüyor.

Tamamen Aspar:

İşte, okurumuz bize ulaşarak anlattığı uçaktaki gerçekler:

"Arkadaşlar oradaydım. Konyada yaşıyorum ve tarifeli 22.10 uçağındaydım itişme olduğu doğru, ama yumruk veya başka bi darp olayı yok.

Ayrıyaten olaya karışan Yalçın adlı Ultrslan taraftarı araya nifak sokması sonucu Necati Ateş ile itiştiler. Pilot olayı çok abarttı.
Necati ve Yalçın arasında oldu 10 kişi hikayesi tamamen hikaye..."