BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,10
ALTIN 2.472,50
HABER /  DÜNYA

Üç çocuğu olana terlik bedava

İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen Siirt Günleri etkinlikleri çerçevesinde stant açan bir terlikçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çoc...

Abone ol

İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen Siirt Günleri etkinlikleri çerçevesinde stant açan bir terlikçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk söyleminden yola çıkarak, 3 çocuğu olan vatandaşlara bedava terlik dağıttı.
Feshane’de başlayan Siirt Günleri etkinliğinde stant açan Ekrem Orak isimli esnaf, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her seferinde dile getirdiği 3 çocuk söyleminden yola çıkarak kampanya başlattı. Orak buna göre, terlik standını ziyaret eden çocuk sahibi vatandaşlara bedava terlik dağıttı. Vatandaşlara “Üç çocuğu olana terlik bedava” diye seslenen Orak, 3 çocuğu olan vatandaşları standa davet etti. Durumu duyan vatandaşlar terlik alabilmek için standa akın ederken, 3 çocuk sahibi oldukları için bedava terlik sahibi olacaklarını öğrenen vatandaşların şaşkınlığı yüzlerinden okundu. 3 çocuğu olduğunu belirterek, eşine terlik almaya gelen Bilal Yıldız isimli vatandaş, “3 çocuktan dolayı ilk defa kara geçtim. Her zaman masraf ediyordum, bu defa kar ettim” dedi.
Başbakan’ın sözünden yola çıkarak kampanyayı başlatan esnaf Ekrem Orak ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk söyleminin kendileri için ilham kaynağı olduğunu ifade ederek, “Sayın Başbakanımızın bundan birkaç önce başlattığı en az 3 çocuk cümlesi ilham cümlesi bizim için ilham kaynağı oldu. Biz de şirket olarak ülkemizdeki insanımızın Avrupa’ya dönmemesi için, yaşlanan bir ülke olmamak için böyle bir kampanya başlattık. Aslında bu 3 çocuğun öneminin anlamlı olduğunu herkesin bilmesini isterim. Bizim burada 3 çocuğa sahip olmanın gelecekte Türkiye adına nelere sahne olacağının bir işaretini vermek istedik. Çok mutlu olduk. Dünden beri çok yoğun ilgi var” diye konuştu.
(İHA)