BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.382,07
HABER /  GÜNCEL

Twitter'de Galatasaray'a destek mesajları yağıyor

Sosyal medya platformu Twitter'de bu akşamki Galatasaray - Real Madrid maçı için yapılan yorumlar.

Abone ol

Galatasaraylı sporcular akşamki Real Madrid maçına hazırlanırken, taraftarlar da Twitter'den gün boyu destek mesajları yağdırdı.

#VazgeçmeGalatasaray etiketi, ülke sıralamasında birinci oldu.

1988'te 3-0 kaybettikten sonra İstanbul'da Neuchatel'i 5-0 geçtiği maçı hatırlatan bir tweet, "yüreklendirici" mesajlardan.

Tek Büyük Galatasaray adlı kullanıcı Selçuk İnan'a gönderme yaptığı mesajında: "Tarih İNAN'anları yazar. Biz inanıyoruz, güveniyoruz!" diyor.

Galatasaray haber adlı kullanıcı "Kaybettiğinde değil, vaz geçtiğinde yenilirsin" diyor.

'35 bin Fatih Terim maskesi'

Sadece Galatasaray adını kullanan yazar da: "Bir Allah'tan bir de Galatasaray'dan umut kesilmez... İmkansız diye birşey yok aslanım" diyor.

Tek yürek adlı kullanıcı, teyit edilemeyen bir bilgiye göre Galatasaray'ın bu akşam parçalı formayla sahaya çıkacağını yazıyor.

Neden TT oldu? adlı kullanıcı, bir iddia ortaya atıyor, buna göre staddaki 35 bin taraftara bu akşam Fatih Terim maskesi dağıtılacak.

Haber Türk'ün tweet'i de aynı haberi aktarıyor.

Timuçin Köprülü adlı kullanıcı ise Galatasaray'ın fanatik bir taraftarı olarak bilinen ve Ocak ayında ölen gazeteci Mehmet Ali Birand'ı rüyasında gördüğünü, Birand'ın "Madrid maçı için izin verdiler, geldim" dediğini aktarıyor.