BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.465,56
HABER /  MAGAZİN

TVde her işi yapan ünlü

Şu bizim ünlüler var ya ünlüler... Hem manken hem stilist hem yazar... İşsizlik tırmanadursun onların işleri say say bitmiyor

Abone ol

Anneler alınmasın ama tıpkı reklamdaki gibi şu bizim ünlülerin de on parmaklarında on marifet... Seninle dergisinin derlediği habere göre onlara tek bir iş yetmiyor... Yaptıkları işler say say bitmiyor... Hem manken hem oyuncu hem yazar hem işkadını hem danışman...

HEM SUNUCU HEM OYUNCU

İşte Ebru Akel... Yarışma programlarının vazgeçilmez sunucusu Ebru Akel, sahne kostümleriyle pek çok izleyicinin de göz hapsinde... O da moda konusundaki bu yeteneğini değerlendirip yönetmen ablası Deniz Akel ile birlikte bir stil danışmanlığı şirketi açtı. Mağazalarında birbirinden şık ürünler de bulunuyor. Akel, bunların yanı sıra sinema oyunculuğu yapıyor.

HEM MODEL HEM PİLATES HOCASI... BİLİN BAKALIM KİM? DİĞER SAYFADA..

[PAGE]


Ebru Şallı, mesleğinin avantajlarını ve yeteneklerini iyi değerlendiren isimlerden... Artık nadiren podyumlara çıkan Şallı, bir dönem yaptığı oyunculuğun ardından kendini televizyon programlarına verdi. Mutfaktaki marifetlerini televizyonda hayranlarıyla paylaşan, yetinmeyip bunları kitap haline getiren şallı, şimdi de televizyon ve DVD'ler aracılığıyla sevenlerine pilates yaptırıyor.

HER İŞTEN ANLIYOR... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]



Kendi deyimiyle 'holding gibi kadın'... O bir marka. Bildiniz, Hülya Avşar'dan söz ediyoruz... Birkaç yıl öncesine kadar adı oyunculuktan şarkıcılığa, yazarlıktan modaya, dergicilikten inşaat sektörüne kadar pek çok alanda anılıyordu. Şimdi ise sadece televizyon programıyla yetiniyor.

HEM OYUNCU HEM AYAKKABI MAĞAZASI SAHİBİ... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]


"Bir İstanbul Masalı" dizisiyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Ozan Güven, halen "Canım Ailem" dizisinde rol alıyor. Ancak o oyunculuğun yanı sıra işadamlığına da çoktan el atmış durumda. Güven'in kadın ayakkabıları satan bir mağazası var.

TV'DE HER İŞİ O YAPIYOR... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Bir dönem podyumların en aranılan mankeni olan Pınar Altuğ, asıl mesleğine veda etmeden dizi filmlerde oyunculuk yeteneğini kanıtladı. Ardından sabahları kadın programı hazırlayıp sunan ve burada pişirdiği yemeklerle kadınları ekran başına çeken Altuğ, şimdilerde ise yarışma programı sunuyor.