BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tuzla’da Bir ve Beraberiz

Ordulular Gecesi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Biz nereli ve ne olursak olsun zenginliğimiz olan kültürümüzü Tuzla’da, İstanbul’da yaşattık. En önemli çalışmalarımızdan bir tanesi Hemşehri Dernekleri Platformu ile Tuzla’da bu birlik

Abone ol

Ordulular Gecesi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Biz nereli ve ne olursak olsun zenginliğimiz olan kültürümüzü Tuzla’da, İstanbul’da yaşattık. En önemli çalışmalarımızdan bir tanesi Hemşehri Dernekleri Platformu ile Tuzla’da bu birlik ve beraberliği sağladık.” dedi.
Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de Ordulular buluştu. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ordulular Gecesi’ne AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile Tuzla ve çevresinde yaşayan Ordulular katıldı. Ordulular, yöresel sanatçıların şarkısıyla eğlendi. Ordu yemekleri, konuklara tanıtıldı ve ikram edildi. Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler-Ordulular Gecesi, www.tuzlaweb.tv tarafından canlı yayınlandı.

Tuzla’ya, İstanbul’a Sahip Çıkacağız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Yer çekimine inat türkülerinde suyu tersine akıtan ama gönlümüzde apayrı coşku akıtan değerli Ordulular, hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Ordulular’la Tuzla’da bir çok organizasyonda beraberiz. Ordu’da da beraber olmaya çalıştık ama şunu biliyoruz ki Tuzla’da hep beraber Tuzlalı’yız. Tuzla’da yaşayan Ordulular olarak Tuzla’ya, İstanbul’a sahip çıkacağız. Ülkemizin ve milletimizin geleceğine dair birlik ve beraberliği için hem Tuzla’da, hem Ordu’da, İstanbul ve bütün Türkiye’de bunu haykıracağız. Bu birlik ve beraberliğimiz yok etmeye çalışanlara da bu dersi hep birlikte vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Tuzla’da Bir ve Beraberiz
Hemşehri Dernekleri Platformu’nun ortaya koyduğu organizasyonların önemine değinen Başkan Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Her ne kadar olursa olsun bir şehri emin olarak rutin belediyeciliği ne kadar çok yaparsak yapalım hepsini bir tarafa bırakıyorum. Hemşehri dernekleri platformuyla birlik ve beraberliğimiz sağladık. Yeri geldi Ağrı’ya gittik, yeri geldi Ordu’ya gittik. Sinop’taydık, Van’daydık, Bingöl’deydik, Trabzon’daydık. Biz Türkiye’nin her yerinde olduk, Rumeli’ye de gittik. Biz nereli ve ne olursak olsun zenginliğimiz olan kültürümüzü Tuzla’da, İstanbul’da yaşattık. Öncelikle hepimiz insanız, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olan ve bu ihtiyaçları da birlikte götürmeye çalışan, bir ve beraber yaşam alanı oluşturmak, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlamak zorundayız. Bu ülke batarsa hep birlikte batarız, çıkarsa da birlikte çıkarız bilinciyle yerel yönetimde de aynı bilinci Tuzla’da oluşturmaya çalıştık. Rabbime şükür ki, en önemli çalışmalarımızdan bir tanesi Hemşehri Dernekleri Platformu ile Tuzla’da bu birlik ve beraberliği sağladık. İnşallah ortak akılla beraber önümüzdeki yeni dönemde de sizinle beraber Tuzla’mızı hak ettiği en üst noktalara kadar çıkartıp İstanbul ve Türkiye’de iyi bir noktaya gelmeyi temenni ediyorum.”
Ordulular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket vererek teşekkür etti.