BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Tuzla'da bir polis memuru şehit oldu

Tuzla'da kovaladığı hırsız tarafından vurulan polis memuru Battal Yıldız kaldırıldığı hastanede şehit düştü. İki çocuk babası olan şehit polis memurunun eşinin de kanser tedavisi gördüğü belirtildi.

Abone ol

Tuzla'da polis ile hırsız arasında yaşanan kovalamacada polis memuru silahla vurularak şehit oldu. Polisi şehit eden hırsız, silahıyla birlikte yakalandı. Şehit düşen polis memuru Battal Yıldız, 2 çocuk babasıydı ve eşi kanser tedavisi görüyordu.

Tuzla'da polis ekiplerinin geldiğini gören Hikmet Sağır kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında İçmeler Mahallesi E.5 İstasyon Köprü üzerinde polis memuru Battal Yıldız zanlının durması için havaya uyarı ateşi açtı. Bunun üzerine zanlı Hikmet Sağır da kaçarken dönüp polis memuru Battal Yıldız'a ateş açtı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Sağ göğsünden aldığı tek kurşunla ağır yaralanan polis memuru Battal Yıldız, olay yerinden geçen bir taksiye bindirilerek Tuzla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan polis memuru daha sonra Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis memuru Battal yıldız doktorların tüm müdahalesine rağmen sabah saat 05.25 sıralarında hayatını kaybederek şehit oldu.

POLİS KATİLİ YAKALANDI

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, arkadaşları polis memuru Battal Yıldız'ı şehit eden Hikmet Sağır'ı olayda kullandığı ruhsatsız 1 adet silahla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan Hikmet Sağır'ın, ev ve işyeri hırsızlığı, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, yaralama, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve yağma suçlarından toplam 28 adet suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi.

ŞEHİT POLİSİN 2 ÇOCUĞU VAR

2010 yılında polislik mesleğine başlayan 31 yaşındaki şehit polis memuru Battal Yıldız evli ve 6 yaşında Hasan İlyas ve 2 yaşında Mehmet Ali isimli iki oğlu var. Şehit olan polis memuru Battal Yıldız'ın naaşı 16.00'da Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılacak törenin ardından memleketi Konya'nın Akşehir ilçesine gönderilecek.