BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30
HABER /  DÜNYA

Tüyler ürperten itiraf

Muğla’nın Marmaris ilçesinden Konya’ya kaçarken yakalanan zanlının, İngiliz turisti sarhoş görüp soyduktan sonra ölsün diye bıçakladığını sö...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinden Konya’ya kaçarken yakalanan zanlının, İngiliz turisti sarhoş görüp soyduktan sonra ölsün diye bıçakladığını söylediği öğrenildi.
Olay, önceki gün sabah saatlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesi Tepe Mahallesi 50. Sokak’ta bulunan bir bahçede meydana gelmişti. 17 yaşındaki İngiliz uyruklu Dwayne Randall W., 14 yerinden bıçaklanmış şekilde bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavisi devam eden İngiliz turist, alkollü olduğu için gece başına vurulma anını bildiğini, onun dışında bir şey hatırlamadığını söylemişti. Marmaris polisi, olay yerine giden sokaklardaki kamera kayıtlarını incelediğinde İngiliz turistin yanına gece yarısı 2 kişinin geldiğini tespit etti. Kamera kayıtlarından yola çıkan polis, şüphelilerden Atilla D.’yi (26) Marmaris’te yakaladı. Olaydan sonra çalıştığı oto yıkama işinden ayrılan İsmail A’nın (24) ise memleketi Aksaray’a gitmek için otobüse bindiği belirlendi. Marmaris polisi, bunun üzerine Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleriyle irtibata geçti. Konya polisi de otobüse düzenlediği baskınla İsmail A’yı yakaladı.

“ÖLSÜN DİYE BIÇAKLADIM”
Konya’da yakalanıp gözaltına alınan İsmail A., Marmaris polisine teslim edildi. Pişman olduğunu belirten zanlının ilk ifadesinde, "Biz alkollüydük, onu da alkollü görünce 10 gün önce tanıştığım Atilla yumruk vurarak cüzdanını aldı, ceplerini kontrol etti. Daha sonra ise bizi gördüğünü düşünerek üzerimdeki bıçağı çıkarttım, ölsün diye defalarca vurdum" dediği öğrenildi.
Her 2 şüphelinin ifadesi tamamlandıktan sonra Marmaris’te kasten adam öldürmeye teşebbüs ve yağma suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
(İHA)