BIST 9.734
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.431,97
HABER /  GÜNCEL

Tuvalette doğurduğu bebeği boğarken yakalandı

Günün en korkunç haberi Mersin'den geldi. Hastane tuvaletinde doğum yapan 19 yaşındaki kadın, bebeğini boğmak isterken yakalandı.

Abone ol

MERSİN'de, hastanenin tuvaletinde doğum yapan 19 yaşındaki kadının, bebeğini çöp kovasında boğmaya çalışırken yakalandığı iddia edildi. Doğum sırasında hastanede bulunan kadının annesi ve amcası doğuma yardımcı oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.

Hamile A.K, Mersin Devlet Hastanesine gelerek karın ağrısı şikayetiyle muayene oldu. İddialara göre, daha sonra hastanenin tuvaletine geçen A.K, burada doğum yaptıktan sonra, bebeği çöp kovasının içinde boğarak, öldürmeye çalıştı.

BEBEK SON ANDA KURTARILDI

Bebeğin ağlama sesini duyan hastanenin güvenlik görevlileri, tuvalete girerek anneye müdahale etti. Bir süre nefes alamayan bebek, son anda kurtarılarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

"ÖNCE İNKAR ETTİLER"

İlk muayeneleri Mersin Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan anne ile bebeği, daha sonra ambulansla Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. Bu arada olayla ilgili olarak genç kızın annesi S.K. ve amcası A.K., ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Anne ve amcanın, hamilelik olayından haberdar olmadıkları ileri sürüldü. Olayın görgü tanıklarından bir kadın, bebeğin tuvalette dünyaya getirildiğini belirterek, "Çok acı bir durum. Görünce zaten ben hemen kadının kolundan tuttum nasıl yaparsınız bunu diye. İki kişilerdi. Önce inkar ettiler ’biz sadece tuvalete girdik’ dediler. Ama olay sonra ortaya çıktı" dedi.

Doğum yapan genç kızın bekar olduğu ve evlilik dışı hamile kaldığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

hastane.jpg