BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Tutuklu vekilin kitap isyanı!

MHP milletvekili ve Balyoz hükümlüsü emekli Korgeneral Engin Alan "Katil Apo’nun kütüphanesi var, bize ise 10 kitap kısıtlaması" dedi.

Abone ol

Abdullah Öcalan’ın Kenya’dan getirilmesi sırasında Özel Kuvvetler Komutanı olan, MHP İstanbul milletvekili ve Balyoz davası hükümlüsü emekli Korgeneral Engin Alan, ‘’Katil Apo’nun kütüphanesi var, bize ise 10 kitap sınırlaması getirildi’’ dedi.

MHP milletvekilleri, Ankara Sincan Cezaevinde bulunan Engin Alan’ı ziyaret etti. Ziyarete katılan MHP Tokat milletvekili Reşat Doğru şunları söyledi:

‘’İstanbul Milletvekilimiz Engin Alan’ı Sincan Cezaevinde milletvekili arkadaşlarımızla beraber ziyaret ettik. Engin Paşa, Türk Silahlı Kuvvetlerinin onurlu duruşu içerisinde dimdik ayakta. Hainlerin dışarıda, kahramanların hapiste olduğu bir zamanı yaşıyoruz. Ancak Türk milleti yapılan her türlü yanlışı affetmeyecektir. İmralı’daki katile kütüphane kurulması hakkı verilirken, kahraman askerlerimize en fazla 10 kitap veriliyor. Bu durum protesto ediyoruz’’

Ziyarete katılan MHP Hatay milletvekili Şefik Çirkin de ‘’ Bir isteği olup olmadığını sorduğumda, ‘Dimdik ayaktayım. Bu devlet benden hizmet beklerse, buradan da tahliye olursam, ertesi gün canımı feda etmem gerekirse dışarıda da gerekeni yapmaya hazırım’ dedi’’ açıklamasını yaptı.