BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18
HABER /  EKONOMİ

TUSKON başkanından hükümete salvolar

Cemaatin işadamları örgütü TUSKON'un başkanı CNN Türk'te konuştu. Meral, "Allah'tan başka kimseden korkmayız' diyerek meydan okudu.

Abone ol

İNTERNET HABER - Hükümet - Cemaat savaşında TUSKON Başkanı Rızanur Meral'den iktidara imalarla dolu mesajlar geldi.

CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in programına konuk olan Meral, Erdoğan'ın 'inlerine gireceğiz' sözlerine "Bizim Allah'tan başka kimseden korkumayız" karşılığını verdi.

TUSKON Başkanı Rızanur Meral'e, Cüneyt Özdemir daha önce Erdoğan için yaptığı 'Para kazanmak istiyorsanız iş dünyasına girin" sözünü sordu.

Meral, "Sürekli Sayın Başbakan 'sıkıyorsa gel siyasete gir' diyor. Biz de siyaset halka hizmet yeridir, eğer para kazanmak istiyorsanız gelin iş dünyasına girin dedik" cevabını verdi.

BİZ RAHAT UYUYORUZ

Meral'a 'hükümetin Cemaate yönelik bir operasyonundan korkup korkmadığı da soruldu". TUSKON başkanı "Biz Allah'tan başkasından korkmayız" diyerek şunları söyledi;

-"Yaptığımız hiç bir şeyin yanlış olmadığını da biliyoruz. Yüzümüz ak, alnımız ak. Her şeyimiz ortada. Tamamen şeffaf. Yanılmıyorsam mart ayında maliye TUSKON'a geldi 1 ay bizi didik didik ettiler. Her şeyimize baktılar. Sıkıntılı bir şey bulamadılar.

Bizim hiç bir saklayacak gizleyecek şeyimiz yok. Ne evimizde ne banka hesaplarımızda ne çoluğumuzun çocuğumuzun hesaplarında hiç bir yerde yok... Olsaydı şimdiye kadar yüz bin defa çıkmıştı. Yani bizim hayatımızda hesabını veremeyeceğimiz hiç bir şey. Endişemiz yok. O nedenle biz rahat uyuyoruz. Onu endişesi olanlar düşünsün."