BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Türkmen katil tutuklandı

Büyükçekmece’de dondurma almaya çıkan bir kızı bıçaklayarak yaralayan ve hırsızlık için girdiği evde yaşlı kadını öldüren Türkmenistanlı kat...

Abone ol

Büyükçekmece’de dondurma almaya çıkan bir kızı bıçaklayarak yaralayan ve hırsızlık için girdiği evde yaşlı kadını öldüren Türkmenistanlı katil, mahkemece tutuklandı.
Büyükçekmece’de Türkmen Elgan N., dondurma almaya giden Z.D isimli kızı bıçaklayarak yaralamış ve hırsızlık için evine girdiği yaşlı bir kadını boğazından keserek öldürmüştü. Dün yakalanan Türkmenistanlı katil, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Elgan N. verdiği ifadede, “Kumburgaz’da çalıştım. Yanında çalıştığım kişi cezaevine girince bende başka bir ustanın yanında işe başlayarak fayans işi yapmaya devam ettim. Kızın konusu olduğu gün alkol aldım. Kızı arkasından takip ettim. Kızın vucüdunun çeşitli yerlerine bıçak sapladım. Kız yere düştüğünde, telefonunu alarak koşarak uzaklaştım. Fayans işleri yaparken öldürdüğüm kadının evinde çalıştım ve kadının kolundaki bileziklerini gördüm. Parasız kaldığım için ve bunların zengin olduğunu düşünerek gece 2 gibi eve gittim. Üzerimde getirdiğim tahta saplı bıçakla içeri girdim. İçeri girdiğimde kadın ışığı yaktı, beni gördü ve tanıdı sonra sesini duyurmak için bağırdı. O esnada bıçağı boğazına sapladım. Kadın yere düşünce ziynetlerini aldım. 4 bilezik bir miktar para ve cep telefonunu aldım ve eve girdiğim yerden çıktım. Sabah saat 6 sularında gezerken polisler beni yakaladı” dedi.
Elgan N.’nin sevk edildiği mahkemece tutuklandığı öğrenildi.
(İHA)