BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,64
ALTIN 2.413,22
HABER /  DÜNYA

CHP’de cami açılımı

Giresun’da cami temeli atan CHP’li Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Biz halkımızın ihtiyacı ne ise onu yapmak için çalışan bir belediyeyiz. Ca...

Abone ol

Giresun’da cami temeli atan CHP’li Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Biz halkımızın ihtiyacı ne ise onu yapmak için çalışan bir belediyeyiz. Cami ise cami, park ise park biz bu düşüncede olan bir Belediyeyiz’’ diye konuştu.
Gemilerçekeği mahallesi Yeni Mezarlık’ta yapılacak caminin temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Müftüsü Necati Akkuş, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan belediye başkanı Kerim Aksu, "Bizi okul bahçeleri yaparken, park yaparken, okul yaparken, taş duvar yaparken görebilirsiniz. Biz Giresun’un her yerinde varız. Bu Gemilerçekeği mahallemize 20 yıldır kimse uğramamış. Biz burada park ve düzenlemeler yaptık. Şimdi ise cami temeli atıyoruz. Halk ne istiyorsa Giresun Belediyesi o doğrultuda çalışıyor. Temelini attığımız camimiz de 100 metre kare erkekler, 43 metre kare bayanlar için ve altında gasilhanesi olacak. Yandaki alanı da satın alarak camimizin avlusunu da yapacağız. Buradan tüm hayırseverlere ve işadamlarına teşekkür ediyorum” dedi.

"SİYASİ TERCİHLERİ NE OLURSA OLSUN, İNANAN TÜM İNSANLAR BİR ARADA...’’
Törende konuşan CHP Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ise ”Siyasi tercihleri ne olursa olsun inanan tüm insanların bir arada birleşmesi bir olması, ibadetlerini yerine getirmesi açısından bu eskiğin yerine getirilmesi belediyemizin ve başkanımızın bir başarısıdır. Biz CHP olarak herkese ve tüm inançlara saygılıyız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurban kesilerek temele kurban kanı akıtıldı. Daha sonra törene katılanlar hep birlikte yeni yapılacak olan caminin temelini attılar.
(İHA)