BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.413,83
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Türkiyeyi MEF temsil edecek

Model Avrupa Parlementosunda Türkiye’yi MEF Okulları’ndan 5 öğrenci temsil edecek...

Abone ol

25 Kasım–03 Aralık 2006 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana kentinde gerçekleştirilecek olan Model Avrupa Parlementosunda Türkiye’yi MEF Okulları’ndan 5 öğrenci temsil edecek...

Merve Bakırcı, İlhan Bağ, Hüda Cevahir, Başak Öğütken, Ali Eker Moustafa’dan oluşan 5 kişilik öğrenci grubunun tamamı IB - DP (Uluslararası Bakalorya Diploma Programı) öğrencisi.

Türkiye’nin grubunda yer alan diğer ülkeler; Avusturya, Kıbrıs Rum Kesimi, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Fransa, İtalya, Letonya, Malta, Hollanda, Portekiz, Slovenya, İngiltere ve Hırvatistan.

Parlementoya katılacak öğrencilerden her biri bir komitenin üyesi ve bulunduğu komitede yer alan konulara ilişkin bir teklif dosyası hazırlayarak sunmakla görevli.

Öğrenciler; ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için; hazırlık sürecinde, kamuoyunu aydınlatan AB alanında uzman bilim adamları ile biraraya gelerek teklif dosyalarında yer alacak önerileri belirlediler.
 
Model Avrupa Parlementosunda; MEF Okulları öğrencilerinin sunacakları teklif dosyasına ilişkin konular ekte bilgilerinize sunulmuştur.