BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,60
ALTIN 2.387,19
HABER /  DÜNYA

Türkiye’ye gelmek istiyor

Ünlü aktrist Margaret Quigley, "Türkiye’de hiç bulunmadım ama İstanbul içinden ve dışından çok sayıda dostum vardım. Vakit bulduğumdan kesi...

Abone ol

Ünlü aktrist Margaret Quigley, "Türkiye’de hiç bulunmadım ama İstanbul içinden ve dışından çok sayıda dostum vardım. Vakit bulduğumdan kesinlikle gitmeyi planlıyorum" dedi.
Washington’da 16 Ekim’de bir donanma üssünde gerçekleştirilen saldırıda ölen 12 kişinin anısına düzenlenen ve 30 bin kişinin katılması beklenen maraton öncesinde bir basın toplantısı yapan Margaret Quigley, maratonda koşacak olmanın kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Quigley, bu tür olaylar karşısında dayanışma içinde bulunmanın büyük önem taşıdığını belirterek, "O yüzden hafta sonu ben de burada olacağım. Fakat böyle bir trajediyi değerlendirirken, olaya askeri bir hadise olarak değil, insanlarımızın birbirlerine nasıl davrandıkları açısından bakmalıyız. Bu tür olayların kökünde neler var, nasıl oluyor, bunlara bakmalıyız. Bence bu her şeyden daha önemli. Bu tür olayların nedenini anlamak gerek" diye konuştu.

“İSTANBUL’DAN BİR ÇOK DOSTUM VAR”
ABD’li aktrist, sosyal medyanın Türk hayranlarıyla da iletişim kurmasına imkan sağladığını belirterek, "Türkiye’deki takipçilerimden çok sayıda güzel tweet’ler alıyorum. Televizyonun gücü bu olsa gerek, her yere ulaşıyor. Daha önce hiç gidip görmediğiniz ülkeler de olsa, hakkında çok şey bildiğiniz ülkeler de olsa insanlar size buralardan mesaj gönderiyorlar. Mesela Türkiye’de hiç bulunmadım ama İstanbul içinden dışından çok sayıda dostum vardım. Ama Türkiye’ye hiç gitmedim. Fakat vakit bulduğumdan kesinlikle gitmeyi planlıyorum" ifadelerini kullandı.
Yakında Türkiye’yi ziyaret etme imkanı olup olmayacağı sorusuna Quigley, "Beni götürürseniz gitmek isterim" esprisiyle karşılık verdi.
Oynadığı TV dizisi Nikita’yı işaret eden Quigley, "Şaka bir tarafa, diziyi bitirip kendime biraz zaman ayırmayı düşünüyorum. O yüzden böyle bir gezi güzel olur" dedi.
(İHA)