BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'nin ilk koçluk ajansı kuruluyor

İnsanlara ve kurumlara yol arkadaşlığı yapmayı hedefleyen "koçluk" kavramı Türkiye'de ilk kez profesyonelleşiyor.

Abone ol

Koçluk mesleğine gönüş vermiş olanların ve koçluk hizmeti almak isteyenlerin aynı platformda buluşmalarını amaçlayan Türkiye'nin ilk koçluk ajansı ID Koçluk Ajansı- ID Coaching kuruldu.

İnsanları hedeflerine ulaştırmayı, motive etmeyi kendine amaç edinen yol arkadaşları koçlar tarafından oluşturulan ID Koçluk Ajansı- ID Coaching Agencey Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor.

Misyonları arasında koçluk hizmetinin kaliteli ve doğru biçimde sunulmasını sağlamak, koçluk hizmetinin garantörlüğünü yapmak, koçluğu tanıtmak olan ID Koçluk Ajansı herkesin kendisini "koç" olarak tanımladığı günümüzde bu işe standartları getiriyor ve gerçek uzmanları ortaya çıkarıyor.

Bu yıl itibariyle 30 koçla çalışacak olan ID Koçluk Ajansı koçluk hizmeti almak istenleri en doğru bir biçimde yetkin ve güvenilir koçlarla buluşturmayı hedefliyor.

Üye olan koçlarına kurumsal projelerle buluşma fırsatı sağlayan ID Koçluk Ajansı, üyelerinin gelişimlerinin artırılmasını sağlıyor.

Ajans, koçların gelişimi için gelişim programları açarak, koçluk yetkinliklerinin artırılmasını da hedefliyor. ID Koçluk Ajansı, koçluk konusunda kendisini geliştirmek isteyenleri ya da koçluk hizmeti almak isteyenleri merkezine bekliyor.

Adres: Akatlar mah. Şehit Erdoğan İban Sok.no:17 Etiler