BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Türkiyenin en İddiaalı hırsızları

Önce İstanbul ardından da Bursa! İddiaa bayilerine gidip kupon yapan hırsızlar bakın bayileri nasıl dolandırıyor.

Abone ol

Bursa'daki bir İddaa bayiine gelen 3 kişi, kendilerini işadamı olarak tanıtıp 3 bin 500 TL'lik kupon oynadı. Kuponları alan takım elbiseli 3 kişi, daha sonra ödemeyi yapmadan otomobile binerek kaçıp izlerini kaybettirdi.

Olay, bugün sabah saatlerinde merkez Osmangazi İlçesi Gazcılar Caddesi üzerindeki 49 yaşındaki Aziz Günaydın'a ait İddaa da oynanabilen Tekel Bayii'nde meydana geldi. Bayiye gelen, ellerinde çanta bulunan takım elbiseli 3 kişi, İddaa oynamak istediklerini söyledi. Hazırladıkları kuponları makinede oynatan kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi, toplam 3 bin 500 TL'lik İddaa oynadıktan sonra kuponları alıp ödemeyi yapmadan işyerinin önünde bulunan plakası belirlenemeyen otomobile binerek kaçtı.

Dolandırıldığını anlayan işyeri sahibi Aziz Günaydın, durumu hemen polise bildirdi. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, 3 kişinin izine rastlayamadı. Gazcılar Caddesi üzerinde bulunan tüm güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Polis, olay saatinde caddeden geçen araçları inceleyerek, dolandırıcılara ulaşmaya çalışıyor. İddaa kuponlarının seri numaralarını da alan polis ekipleri kuponlara ikramiye çıkması durumunda ödeme gişelerine ve bankalara paranın ödememesi için talimat gönderdi.

Vatandaşları da uyaran polis ekipleri bu kişilerin genellikle “Hastamdan dolayı acil paraya ihtiyacım var” gibi nedenlerle kuponlarını değerlerinin altında sattıklarını hatırlattı.