BIST 10.392
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.414,77
HABER /  GÜNCEL

Aksigortadan selzedelere otel

Aksigorta'nın sel felaketi nedeniyle evi kullanılamayacak durumda olan sigortalılarına ücretsiz otel hizmeti sunuyor.

Abone ol

Aksigorta'nın İstanbul ve Trakya bölgesindeki sel felaketi nedeniyle evi kullanılamayacak durumda olan sigortalılarına temizlik işlemleri sırasında ücretsiz otelde konaklama hizmeti sunduğu bildirildi.

Aksigorta'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, İstanbul ve Trakya bölgesinde meydana gelen sel felaketinden zarar gören müşterilerinin hasarlarını en hızlı şekilde ödemek, mağdurların kayıp ve zararlarını karşılamak amacıyla başladığı çalışmalarına hızla devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, ilk etapta 7/24 kesintisiz çalışan hizmet merkezinin kapasitesini yüzde 40 artıran, zarar gören konut ve iş yerlerindeki suyun boşaltılması ve çamurun temizlenmesi amacıyla asistans firmalarını acilen devreye alan Aksigorta'nın, bu işlemler sırasında konutu kullanılamayacak durumda olan müşterilerine de otelde 2 gün süreyle ücretsiz konaklama hizmeti sunduğu kaydedildi.

Aksigorta'nın, sel nedeniyle zarar gören hafif ticari ve binek araçlara çekici temin ederken özel otolar için de ikame araç sağladığı belirtilen açıklamada, afet bölgesinde sayıları artırılan eksperlerin, suyun boşaltıldığı alanlarda “derhal” hasar boyutlarını tespit etmeye başladığı ifade edildi.

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, müşterilerinin zararlarını en hızlı şekilde telafi etmek için çalıştıklarını kaydederek, “Sigortalılarımızın her zaman yanındayız. Bu gibi felaketler bize sahip olduklarımızın kıymetini tekrar hatırlatıyor. Sahip olduğumuz değerler zarar gördüğünde, yeniden yerine koymanın tek yolu; sigorta. Bu felakette de sigortalı olmanın önemi bir kere daha anlaşıldı. Ancak keşke bu önem, felaketler yaşanmadan önce görülebilseydi” görüşünü dile getirdi.