BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.412,49
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Türkiye'nin en genç adayı gülümsetecek

Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı MHP'li Mustafa Veysel Gündoğan Şişli'yi gülümsetmek için yola çıktı.

Abone ol
MHP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Veysel Güldoğan, diğer partilerden farklı olarak seçim müzikleri dinletmek yerine doğa sesleri ile seçim çalışmasına devam ediyor. Seçim minibüsünden doğa sesleri yayılırken kendisi de kapı kapı gezerek oy topluyor.
 
Çevreci bir tutum sergileyen Güldoğan, gürültü kirliliğine kakı sağlamak istemediklerini belirterek “Bunları değiştirmek için yola çıktık. Kampanyamız ‘Gülümse Şişli ‘adı altında. Şişli de bize oy versin vermesin, hatta Şişli’de otursun oturmasın yeter ki insanların yüzü gülsün istedik. İnsanları rahatsız eden seçim müzikleri yerine herkesin hoşuna gidecek, özlediğimiz seslerle yola çıkalım istedik. Doğayı çok özlediğimiz için çok olumlu tepkiler var.” diye konuştu. 
 
“Gülümse Şişli” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Güldoğan,  Şişli’yi burada oturan insanlarla beraber yönetelim istiyoruz. Mahalle meclisleri kurup herkesin fikrini alarak herkesin huzurlu olacağı bir Şişli istiyoruz. Gökdelenlerin AVM'lerin arasında boğulmak üzereyiz. Huzursuz, hoşgörüsüz bir toplum haline geldik. Giderek grileşen bir Şişli yerine gülümseyen bir Şişli yaratmak istiyoruz"dedi.

MUSTAFA VEYSEL GÜLDOĞAN KİMDİR?

1984 doğumlu olan Mustafa Veysel Güldoğan, İlk ve orta öğrenimini İnal Ertekin okullarında,
Lisansını İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, Yüksek Lisansını Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı.

Marmara Üniversitesi'nde Bilişim üzerine doktora programına halen devam etmekte, kurucu ortağı olduğu MVG Hukuk ve Danışmanlık bürosu’nda avukat olarak çalışmaktadır. 
 
İyi derecede İngilizce bilen Güldoğan, yurt içi ve yurt dışında birçok uluslararası toplantıda Türk gençliğini temsil etmiştir.
 
MHP İstanbul İl ve Şişli İlçe Yönetiminde görev almasının yanısıra; TEMA, Doğal Hayatı Koruma Derneği, Hukukçular Birliği, Türk Atlantik Konseyi, Türk Mallarını Tanıtım ve Teşvik Derneği,
Türkiye Bilişim Derneği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği ve aktif hizmetleri bulunmaktadır.
 
Amatör olarak yelken ve binicilik ile ilgilenmekte, akrilik ve yağlı boya ile çalışmalar yapmaktadır.