BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.502,29
HABER /  GÜNCEL

Türkiyenin en fedakar annesi

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melek İpek Yılın En Fedakâr İş Kadını seçildi.

Abone ol

Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melek İpek'i "Yılın En Fedakâr İş Kadını" seçti. İpek'e ödülü vakfın başkanı Saime Toptan sundu....

ÖZEV HAYIRSEVERLERİ UNUTMADI

Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nın (ÖZEV) geleneksel hale gelen “Yılın En"leri ödül töreni gerçekleştirildi. Engelli insanların günlük hayatın her alanında karşılaştığı sorunların en aza indirilmesine katkıda bulunmayı amaç edinen ÖZEV bu bağlamda kendilerine destek olan hayırseverleri unutmadı.

ÖZEV’in çalışmalarına her zaman destek veren ve bunun yanı sıra bireysel çalışmaları ile engellilerin yanında olan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melek İpek “Yılın En Fedakâr İş Kadını" ödülüne layık görüldü. Ödülü vakfın kurucu başkanı, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın eşi Saime Toptan'dan alan İpek, doğuştan veya sonradan oluşan engellerin insanların hayatlarına sorun getirmemesi gerektiğini söyledi.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İpek, “Bu insanlara elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz. ÖZEV bu anlamda çok hayırlı çalışmalara imza atıyor. Biz de gerek birey olarak gerekse YOYAV olarak vakfın çalışmalarına destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

ÖZEV Başkanı Tekin Başer de “Ülkemiz insanlarına yapılan her hizmetin aynı zamanda engelli insanlarımızın da hayatını kolaylaştıracağına inanıyoruz. Vakfımız hayatın her alanında insanlarımıza en iyi ve en güzel hizmeti veren kişileri ödüllendirmenin, hizmetin devamı açısından çok önemli olduğu kanısındadır" dedi.