BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.467,48
HABER /  GÜNCEL

Türkiye Estonya maçı ne zaman nerede?

Türkiye Estonya maçı nerede?, Türkiye Estonya maçı hangi tarihte?, Türkiye Estonya maçı ne zaman oynanacak?, Türkiye Estonya maçı, Türkiye Estonya maçı ne zaman?, Türkiye Estonya maçı ne zaman nerede?

Abone ol

İNTERNET HABER - Fatih Terim'in başına geçtiği Türkiye, mucize yaratmaya devam ediyor. Milli Takımımız Romanya karşısında attığı 2 gol ile Dünya Kupası yolunda yüzümüzü güldürdü. 

2014 Dünya Kupası Grup Elemeleri D Grubu maçında A Milli Takım, Romanya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bükreş Ulusal Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı A Millilerimiz 2-0'lık skorla kazandı.

Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Burak Yılmaz ve 90. dakikada Mevlüt Erdinç kaydetti. Bu sonuçla Fatih Terim'in üçüncü defa başına geçtiği A Milli Takım, deneyimli teknik adamın yeni dönemindeki ikinci maçta da galibiyeti hanesine yazdırdı ve puanını 13'e çıkararak, Romanya ile aynı puana ulaştı. 
 
TÜRKİYE ESTONYA MAÇI HANGİ TARİHTE NEREDE OYNANACAK? 

Grupta bir sonraki maçlarda Türkiye, 11 Ekim Cuma günü Estonya ile deplasmanda kozlarını paylaşırken, Romanya da Andorra deplasmanında sahne alacak.

MİLLİ TAKIM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN