BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

Turkcellden mobil çözümler

Turkcell'in sunduğu mobil çözümler maliyeti düşürüp, verimliliği artırıyor. Genel Müdür Yardımcısı Yener konuştu.

Abone ol Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener, kurumsal müşterilerine iş süreçlerinde maliyetleri azaltan, ancak etkinliği artıran ürün ve servislerle çözüm sunduklarını ifade ederek, ''Mobil çözümler maliyeti düşürüp, verimliliği artırıyor'' dedi.

Turkcell'in Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlediği ''Kriz demek, fırsat demek'' konulu seminer öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Genel Müdür Yardımcısı Yener, kriz dönemlerinde, krizi fırsata çevirmenin kritik bir nokta olduğunu vurguladı.

Yener, kurumsal müşterilerine sundukları hizmetleri anlatarak, şöyle devam etti:

''Müşterilerimize iş süreçlerinde maliyetleri azaltan, ancak etkinliği artıran ürün ve servislerle çözüm sunuyoruz. Krizi fırsata çevirmek isteyen birçok firma için sektörlerine özel çözümler üretiyor ve bu kritik dönemin hasarsız atlatılması için KOBİ'lere destek oluyoruz. İşTcell çatısı altında Kayseri'deki 93 firma bu konuda 2008 yılındaki çözümlerimizden yararlandı. Maliyet avantajları ve karlılıklarını artıracak, kontrol sistemlerini güçlendirecek teknoloji danışmanlıkları sağlandı. 2009 yılında Kayserili pek çok firmanın daha bu çözümlerden yararlanmasını istiyoruz.''

Toplantıda ayrıca, Kayseri'de 2008 yılında toplam 68 firmaya Araç Takip Sistemi entegre edildiği ve firmaların bu sistem sayesinde yüzde 26 maliyet avantajı sağlayarak karlılığını artırdığı, 2009 yılında ise 100 firma ile daha anlaşma yapılacağı açıklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü araçlarının Araç Takip Sistemi sayesinde 4 dakika içerisinde olay yerine ulaşabilmesinin öneminin vurgulandığı toplantıda, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketiyle yapılan telemetri uygulamasıyla da kentte kaçak elektrik kullanımına son verildiği ve faturalama maliyetinin yüzde 20 azaltıldığı, Kayserigaz-Sistem Odası Erken Uyarı Projesiyle ise güvenliğin sağlandığı kaydedildi.

Bu arada, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulanan çift yönlü SMS projesiyle de vatandaşların hastaneye gelmeden ve kuyruklarda beklemeden randevu alabilmelerinin sağlandığı ifade edildi.