BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.437,23
HABER /  GÜNCEL

Türkçe şöleni İzmir'de zirve yaptı!

10. Türkçe Olimpiyatları İzmir Şehir Programı yine renkli görüntülere sahne oldu.

Abone ol
10. Türkçe Olimpiyatları İzmir Şehir Programı muhteşem gösterilere sahne oldu. İzmir Atatürk Stadyumu'nu dolduran İzmirliler tam bir Türkçe şölenine sahne oldu.
Türkçe Olimpiyatları Twitter'ın zirvesini bırakmıyor
 
Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'nın 41 şehirdeki etkinlikleri de devam ediyor.
 
Türkiye'de en fazla seyirci kapasitesine sahip olan İzmir Atatürk Stadyumu'nun içini ve dışını dolduran 200 binden fazla İzmirli, Şarkı Finali'nde ilk 6 dereceyi kazanan öğrencilerin İzmir'e gelmesiyle coştu. Öğle saatlerinde öğrencileri 10 bin araçlık konvoyla karşılayan İzmirliler, öğrencilere bir şehir turu attırmayı ihmal etmedi.

OLİMPİYATLAR YİNE ZİRVE YAPTI 
 
Aynı saatlerde Denizli, Adapazarı ve Çorlu'da gerçekleştirilen etkinliklerde de coşku stadyumlara sığmadı. Stadyumlarda gerçekleşen etkinlikleri sosyal medya platformu Twitter'da #medeniyetdiliturkce sloganıyla paylaşan izleyiciler, Türkçe Olimpiyatları'nı son bir haftada 6.kez Twitter'ın zirvesine (TT) taşıdı.
 
Sosyalmedya.in Sosyal Medya Takip Sistemi'nden alınan verilere göre, farklı şehirlerdeki yoğun paylaşımlar sonucu Twitter'da Dünya Gündemi (WTT)'ye de 3'üncü kez girerek 2'inci sıraya yükselen Türkçe Olimpiyatları için #medeniyetdiliturkce sloganıyla ilk 1 saat içerisinde 24 bin 800'den fazla paylaşım gerçekleşti.
 
Etkinlik süresince 50 binden fazla 'tweet' paylaşımı yapıldı.
 
Her gün ayrı bir sloganla sosyal medyada kendisini gösteren organizasyon, Twitter ve Facebook'taki takipçilerinden büyük ilgi görmeye devam ediyor.