BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Türk modacıyı top modeller izledi

Paris Moda Haftası kapsamında defile düzenleyen Hakan Yıldırım’ın yeni kreasyonunu ünlü top modeller izledi.

Abone ol

Paris Moda Haftası kapsamında defile düzenleyen Hakan Yıldırım’ın yeni kreasyonunu ünlü top modeller Naomi Campbell ile Eva Herzigova da izledi

Dünyanın önemli moda etkinliklerinden biri olan ‘Paris Moda Haftası’ çerçevesinde, Türk tasarımcı Hakan Yıldırım’ın defilesine, ünlü top modeller Naomi Campbell ve Eva Herzigova da ilgi gösterdi. Paris moda Haftası, Fransa’nın başkenti Paris’te, çeşitli otel ve salonlarda düzenlenen defilelerle sürüyor. Hermes, Lois Vuitton, Valentino, Chanel, Christian Dior gibi ünlü moda evlerinin 2011 ilkbahar yaz hazır giyim kreasyonlarını sunduğu Paris Moda Haftası’nda, Türk tasarımcı Hakan Yıldırım da bir defile ile yeni kreasyonunu tanıttı.

‘HAKAN YILDIRIM SAYILI MODACILARDAN’

Paris’in prestijli salonlarından ‘Palais de Tokyo’da’ düzenlenen ‘Hakaan SS 11’ isimli defilede, podyuma çıkan modeller kadar, davetliler arasındaki ünlü İngiliz top model Naomi Campbell ve Çek asıllı Eva Herzigova da dikkati çekti. Hakan Yıldırım’ın tasarımlarını görmek için gelen ünlü top modeller Naomi Campbell ve Eva Herzigova, magazin basınının ilgi odağı oldu.

Naomi Campbell, Hakan Yıldırım’ın sayılı favori modacılardan biri olduğunu, bu çerçevede defileyi görmek istediğini söyledi. Modacı Hakan Yıldırım’ın, yeni kreasyonunda siyah ve beyaz tonlarına ağırlık verdiği görüldü.