BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.438,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gözaltından teslim törenine

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, serbest kalmasının ardından DOSAB'ın hazırlattığı otobüsün teslim törenine katıldı.

Abone ol

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) sanayicilerinin Bursaspor'a hediye ettikleri otobüsün teslim törenine Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın yaşadığı talihsiz olay damgasını vurdu.

İsim benzerliği yüzünden yanlışlıkla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Yazıcı'nın törene katılması herkesi sevindirdi. 

İsim benzerliği yüzünden yanlışlıkla gözaltına alınan Yazıcı'nın törene sonradan katılması davetlileri hem şaşırttı, hem sevindirdi. Törende bütün gözlerin ilgi odağı haline gelen İbrahim Yazıcı, gözaltına alınmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, sık sık telefon görüşmesi yapması dikkatlerden kaçmadı. 

EĞER ŞEHİR BURSASPOR'U SAHİPLENİRSE...

Bursasporlu futbolcuların da katıldığı tören, DOSAB sosyal tesislerinde yapıldı. Törende konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen yıl Bursaspor için gösterilen birlik ve beraberliğin devam etmesini istediklerini söyledi.

Sağlam, ''Eğer şehir olarak Bursaspor'u sahiplenir, birbirimize destek olursak aşamayacağımız hiçbir engel, yakalayamayacağımız hedef yok. Geçen sezon biz bunu çok açık bir şekilde gösterdik'' dedi. 

Bursaspor'a verdikleri otobüs için DOSAB'a teşekkür eden Sağlam, Bursaspor'a desteklerin devam etmesi halinde yeni başarılara imza atacaklarını kaydetti. 

Bursaspor'un Avrupa sahalarında top koşturmasının kendilerine heyecan verdiğini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursaspor'un başarısında katkısı olan yöneticilerden futbolculara kadar herkese teşekkür etti.

ALTEPE: BURSASPOR GÖZBEBEĞİMİZ

Bursaspor'un Bursa için büyük bir değer olduğuna işaret eden Altepe, ''Bursaspor bizim göz bebeğimiz, Bursa'nın iyi yerlerde olması, Bursaspor'un başarı elde etmesine bağlı. Geçen yıl bunun en güzel örneğini yaşadık. Şampiyon olan Bursaspor Bursa'yı da şahlandırdı, sevindirdi'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplan, Bursaspor için hazırladıkları otobüsün anahtarlarını Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a teslim etti. 

Törene katılan futbolcular özel olarak hazırlanan otobüsleriyle Özlüce'deki Bursaspor tesislerine gittiler.