BIST 10.847
DOLAR 32,18
EURO 34,88
ALTIN 2.493,25
HABER /  SPOR

Türk halkı artık onları çok seviyor

Sahnede Nikopolidis ve Myhre... İkili öyle goller yediler ki artık Türk halkı onları çok seviyor. Bu kalecileri tahmin edebilirsiniz.

Abone ol Volkan yüzünün akıyla

EURO 2008 Elemeleri’ndeki en kritik virajımız öncesi kalede tam anlamıyla bir kriz yaşanıyordu. Rüştü’nün yokluğunda Volkan Demirel’in nasıl oynayacağı konusunda büyük şüpheler vardı. Gerçi teknik direktör Fatih Terim haftalar önce bu iki zorlu karşılaşmada kaleyi Volkan’a teslim edeceğini açıklamıştı. Ama kötü performansı nedeniyle takımı Fenerbahçe’de bile yedeğe düşen ve formayı Serdar’a kaptıran Volkan hakkında futbol kamuoyu güven duymuyordu. Ama eleştirilen file bekçisi iki maçta da önemli bir hataya imza atmadı ve zorlu dönemeçten yüzünün akıyla çıktı.

Amatör gibiydiler...
İşin ilginç tarafı ise Türkiye’nin iki zorlu maçtan 4 puan almasındaki başaktörlerin rakip file bekçileri olmasıydı. Önce Yunanistan’ı 2004 Avrupa Şampiyonası’nda zafere taşıyan isimlerden Nikopolidis Atina’da öyle hatalar yaptı ki, ülkesinde istenmeyen adam ilan edildi. Ardından Frankfurt’ta Thomas Myhre, Hamit Altıntop’un iki şutunda da bir amatör kaleci acemiliğindeydi. Norveç basını, Beşiktaş’ın eski file bekçisini yerden yere vurdu. İki kaleci de bundan sonra bir daha milli takım forması giyebilir mi bilinmez ama artık Türkiye’de çok sevildikleri bir gerçek.

Fanatik