BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,86
ALTIN 2.430,03
HABER /  GÜNCEL

Turgut : Türkler seks manyağı

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut, 2006 yılı için yaptığı kehanetlerde "Şu Çılgın Türkler'in aslında seks manyağı" olduğunu iddia etti

Abone ol

Turgut " başlıklı yazısında ortalığı karıştıracak ifadeler kullandı!

Yazı : Serdar TURGUT
www.aksam.com.tr


ABD’de kendi kendine oral seks yapmayı başarabilen kısa boylu bir adamın var olduğu ortaya çıkacak. Bu adamın yazdığı ‘Solo-seks’ adlı fotoğraflı kitap inanılmaz satacak

1- Tuna Kiremitçi ‘S.E.K.S neyin kısaltmasıdır’ adında bir roman yazacak. Daha sonra bunun hayli talihsiz bir roman adı olduğuna karar verecek ama iş işten geçmiş olacak. İclal Aydın sırf bu roman nedeniyle Kiremitçi’den geçici bir süre ayrılacak. Mizah yazarları ‘A.Y.R.I.L.I.K neyin kısaltmasıdır’ tema’sı üzerine yazılar yazacak.

2- Beyaz Türklerin kitle halinde eşcinsel olmaları sürecek. Türkiye’nin gittikçe hızlı bir şekilde İngiltere’ye benzemesi Brüksel’deki Avrupa Birliği bürokratlarının dikkatini çekecek.

3- 2005 yılında aşkı aramak için emeklemeye başlayan İngiliz adamın sürünmesi 2006 yılında da devam edecek. Adamın üstüne astığı pankarttaki ‘Beni sevebilir misiniz’ yazısını gören kadınlar yüzde yüz oranında ‘Gayet tabi ki hayır’ cevabını verecekler. Olay İngiltere’de geçtiği için erkekler de ne olur ne olmaz bize de bulaşır diyerek bu soruya ‘Tabii ki hayır’ cevabını verecekler.

4- Avrupa’da yeni kriz: Kocası tarafından terk edilen kızını bu nedenden dolayı altı yıl ahırda hapseden bir babanın var olabildiği bir ülkenin Avrupa Birliği’ne dahil edilmesi durumunda olabilecekleri düşünen Avrupa liderleri ciddi bir psikolojik rahatsızlık geçirecek. Bu arada tamamen ayrı bir gelişmede de Amerika Birleşik Devletleri’nde kendi kendine oral seks yapmayı başarabilen kısa boylu bir adamın var olduğu ortaya çıkacak. Bu adamın yazdığı ‘Solo-seks’ adlı fotoğraflı kitap inanılmaz satacak.

5- Serdar Turgut’un ‘SEKS; HATIRALAR: Bir biyografi denemesi’ başlıklı kitabı yayınlanacak. Kitaba bir şıklık olsun diye Engin Ardıç sunuş yazısı yazacak. Yazarın ‘31 neyin kısaltmasıdır’ başlıklı diğer kitabı uluslararası best seller olacak.

6- Cumhurbaşkanı atanmasından birkaç ay önce bu gazete bütün gücüyle Haydar Aliyev’in karısının Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olması gerektiğini savunmaya başlayacak. Başbakan Erdoğan tabii ki bu tavrımıza kızacak ancak nedenimizi anlamayacağı için sinirini dışa vurmayacak. Bunu başaramazsak kadını AKŞAM Gazetesi’ne yazar yapacağız.

7- Çılgın Türklerin aslında seks manyağı olan Türklere verilen ad olduğu ortaya çıkacak.

8- Orhan Pamuk’un aşk üzerine yazdığı roman piyasaya çıkacak. Bu sefer de Türk Ceza Kanunu’nda aşk’tan bahsetmenin de yasak olduğu bir maddeye rastlanacak ve tabii ki dava açılacak. Hayatlarını Pamuk’u protesto etmeye adamış bulunan grup, aşktan bahsedenlerin vatan haini olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulunacak. Avrupa’da bu tartışma bir post-modern sokak performansı olarak algılanıp beğeni toplayacak.

9- Selahattin Duman’ın seksi erkek rolünü oynadığı bir komedi filmi gişe rekorları kıracak. Eleştirmenler ‘Bu film King-Kong filminden daha güzel’ diye fikir bildirecekler. Duman’ın, filminin son sahnesinde seksi erkek Vatan Gazetesi binasına dışardan tırmanırken görülecek.

10- Beni hastaneye kaldırmaya alışık olan AKŞAM yönetimi 2006 yılında bu sefer de yakında bulunan Bakırköy Akıl Hastanesi’ne kaldıracak. Buna sebep de AKŞAM Gazetesi koridorlarında Tom Jones’un ‘Seks bomb’ şarkısı eşliğinde üzerimde sadece g-string varken çılgınca dans ederken yakalanmam olacak.